DAGBOEK

Het resultaat van de fotoshoot

Zaterdag vertelde ik al dat ik vorige week een fotoshoot had. Het backstage artikel daarover lees je hier! Vanochtend ontving ik het resultaat en ik ben er heel erg blij mee!

MarteVanLiere_ModerneHippies_FotografieLeonorVonSalisch1

MarteVanLiere_ModerneHippies_FotografieLeonorVonSalisch2

MarteVanLiere_ModerneHippies_FotografieLeonorVonSalisch3

MarteVanLiere_ModerneHippies_FotografieLeonorVonSalisch4

MarteVanLiere_ModerneHippies_FotografieLeonorVonSalisch6

MarteVanLiere_ModerneHippies_FotografieLeonorVonSalisch5

Nogmaals wil ik de volgende mensen bedanken:

Ik was al super tevreden over mijn samenwerking met Leonor en haar techniek. Daar lees je hier alles over. Omdat ik het zo leuk vind wat Leonor doet, komt er deze week ook een artikel over Leonor online te staan! Met alles over haarzelf, haar werk en haar dromen voor de toekomst. Natuurlijk zet ik binnenkort ook de merken Kiboots en iCatchy in de spotlight, want ik heb hun niet voor niets uitgekozen om me te laten stylen! Bedankt voor de samenwerking allemaal! Ik ben er heel erg blij mee!