MODE & BEAUTY

Free People // Bohemien must-all-haves

Online shoppen: niet mijn favoriet. Ik heb het eigenlijk nog maar zelden gedaan. Ik zit al zó veel achter de computer, dat ik liever een winkel induik om direct de goede maat te vinden en direct aan te kunnen doen. Desalniettemin is daar nu toch één merk, waar ik online úúren naar kan turen: Free People. Een naam die iedere Moderne Hippie toch per direct zou moeten aanspreken.

Je kunt je lol op als je naar Amerika of Canada gaat, want dáár kun je het wel allemaal gelijk passen. Wij zullen het hier alleen moeten doen met de webshop. Toch krijg ik bij deze webshop dus af en toe echt het gevoel dat ik ín de winkel sta en denk: dit wil ik hebben! Als echt ik-ben-verslaafd-aan-jurkjes-meisje, word ik erg blij van alle mooie jurken.

En zeker in deze donkere, koude dagen, vind ik het soms nog moeilijk m’n hippiestijltje na te komen. Ook al hebben ze beduidend minder in de aanbieding, slaagt Free People er wel volledig in om jou helemaal hippie style de winter door te laten komen. Shirtjes met lange mouwen, fijne wintertruien, hippie laarsjes, een leuke poncho of kekke oorwarmers. Overigens hebben ze ook een vintage afdeling, waarbij ze zelf ook een top selectie hebben samengesteld van unieke stukken.

Free People is voor mij net zo verslavend geworden als Brandy Melville. Tot op heden blijf ik vooral heel braaf kijken, kijken en vooral niet kopen, aangezien ik volgende week voor een lange tijd naar Midden- en Zuid-Amerika ga en m’n geld andere prioriteiten geniet. Desalniettemin is het een groot genot en kan ik het iedereen aanraden die op zoek is naar iets origineels: voor een vet feest, heerlijke korte broekjes voor een zomerfestival, de altijd goede lange rok voor wat dan ook, de feestdagen, een bruiloft, of puur voor de heb. Ze hebben alles wat je wel een keer wilt hebben, en dan vaak nog origineler dan je misschien zelf eens hebt bedacht. Check ‘em out en loop erbij als een echte moderne hippie! You know you want to…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.