EVENTS

Fresh Juices // Moderne Hippies Markt

Fresh Juices
Eindelijk is het zover. De juices die ik voor mezelf met liefde maak, mag ik aankomende zondag ook voor jullie maken! Op de Moderne Hippies Markt aanstaande zondag zal ik de hele dag voor jullie deze verse sapjes persen. Een aantal dagen geleden vroeg ik jullie welke sapjes jullie het lekkerst lijken. Daar kwamen deze 4 sapjes als grote winnaars uit. Ik doe dit voor het eerst, en omdat ik geen idee heb hoe hard het zal gaan, houd ik het simpel. Natuurlijk zou ik het liefste ook heerlijke smoothies met superfoods aanbieden – maar die zijn echt alleen lekker als ze ijs- en ijskoud zijn. Op het terrein heb ik verder geen koelkast of ijsmachine… Dit sla ik dus deze keer over. Daarnaast zal ik ook als fotograaf over het terrein lopen, Susan neemt de sapjeskraam dan van me over.

Mixen
Met de ingrediënten die ik voor deze sapjes koop kunnen natuurlijk ook andere sapjes gemaakt worden. Appelsap bijvoorbeeld, of komkommer + munt + gember. Als het rustig is, kun je hier natuurlijk gerust om vragen.

Tips
Nu is het mijn tijd om jullie om advies te vragen! Ik moet een enorme berg fruit en groenten inkopen, alsmede bekertjes en het liefst ook rietjes. Hebben jullie tips? Dat kan natuurlijk op de markt, maar is er ook een groothandel waar ik via-via heen kan? Op de zaterdag ga ik alle inkopen doen. Mocht je een tip voor me hebben dan hoor ik dat graag via mail (rosalie@modernehippies.nl) of via Twitter. Alvast bedankt :).

Instagram
Kun je er niet bij zijn zondag? Volg de dag via Instagram – via @MH_Marte en via mijn account. Tot zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.