ETEN, HOTSPOTS

Fijn Plekje // Frozz

Frozz overheerlijk yoghurtijs 1

De zon laat zich vaak zien deze weken: hartje zomer it is! Mijn favoriete seizoen omdat ik dan nóg meer ijs kan eten. Jep, ijs is mijn guilty pleasure. Helaas is ijs niet altijd even verantwoord – helaas ja – omdat ik heel veel ijs eet. Maar gelukkig is sinds 2010 Frozz te vinden in Nederland. Voor mij sinds lange tijd favoriet: het is super lekker en daarbij  is het ook nog eens een goed alternatief voor softijs of schepijs.

frozz overheerlijke frozen yoghurt 4

 

Frozz?!

Zoals je in te titel wel kan lezen, bij Frozz kun je overheerlijke frozen yoghurt halen (yoghurtijs). Het is dus lekker en gezond ijs. How amazing. Bij Frozz is de frozen yoghurt 100% natuurlijk; het ijs wordt gemaakt van Nederlandse yoghurt. Er zitten daarom gemiddeld maar 100 kcal in een ijsje, dat zijn 50% minder kcal dan in roomijs: een verantwoord ijsje dus.

Het concept is simpel:

  • Je kiest een maat
  • Je kiest toppings
  • En… Je geniet!

De keuze in de toppings zijn geweldig én gezond! Denk bijvoorbeeld aan vers fruit, noten, kokossnippers of chocola.
Heb je dus zin in een verantwoord én lekker ijsje: ga naar Frozz!

Frozz zit helaas nog niet in alle steden, maar je kunt hier kijken waar Frozz te vinden is, zodat je het zelf uit kunt proberen! Zeker een aanrader om in de zomer gezond en lekker een ijsje te eten, guys! Hieronder een sfeerimpressie:

Ben jij ook bekend met Frozz en er net zo gek op als ik?

Veel liefs, Tapulanga