KUNST & CULTUUR

Voor in Huis // Gewoon JIP.

Als jullie me volgen op Instagram, konden jullie het dit weekend al zien: ik heb (eindelijk) een gedicht van Gewoon JIP. in een lijstje gekocht en in m’n woonkamer gezet! En ik ben fan. Niet een beetje, maar heel erg. Het is een gedichtje met enorm veel herkenning… En je doet stilstaan om NU te leven. I love it! (Gescoord bij de nieuwe Things I like Things I love shop op de Ceintuurbaan in Amsterdam; aanrader!).

Ik heb het lijstje toegevoegd aan deze planken waar allerlei pareltjes staan van persoonlijke kaarten, kunstwerken en vondsten van m’n reizen. (Dat idee had ik opgedaan door The Loft Amsterdam, waar ik een nachtje mocht blijven slapen.) Het gedicht van JIP. past er perfect tussen.

Gewoon Jip

JIP. maakt dus korte teksten en gedichten: simpele ontwerpen en teksten met krachtige boodschappen. De simpelheid van JIP maakt ze juist zo sterk. Ze maakt o.a. ansichtkaarten en postertjes (in lijsten en op klemborden) met allerlei fantastische teksten.

En vandaag heb ik een extra leuke verrassing voor je:

JIJ maakt namelijk kans op een gedicht naar keuze van JIP. in een fotolijst! Net zoals ik dus heb :). Wat je daarvoor moet doen?

  1. Kies één van de vijf afbeeldingen (zie hieronder)
  2. Deel deze afbeelding op je eigen Instagram-account en tag daarin het Instagram-account @Jip_Gewoon
  3. Volg mij op Instagram: @zoemodernehippies

Afbeelding 1:

wie is pauw-1

Afbeelding 2:

nachten zijn niet donker-1

Afbeelding 3:

Hoe het is voor dinsdag-1

Afbeelding 4:

Een sterretje is geel-1

Afbeelding 5:

Als ik wacht op de zomer-1

Ga naar www.gewoonjip.nl voor meer teksten en inspiratie.

Volgende week maandag (10 november) wordt de winnaar bekendgemaakt op mijn Instagram-account. Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.