Recept: Raw appeltaart
Door Sanne.
Appeltaart is bij ons thuis een favoriet. Heerlijk met extra kaneel, grote stukken walnoot en versgeplukte appels. Ja, ik zou appeltaart wel elke dag kunnen eten en sinds vorige week doe ik dat dan ook… als ontbijt! Dit klinkt misschien raar maar ik heb een geweldig recept voor raw appeltaart. Het smaakt precies als appeltaart maar je staat maar 5 minuutjes in de keuken en je gebruikt alleen maar pure en gezonde ingrediënten. Een perfect begin van je dag dus! Maar natuurlijk kun je het ook gewoon zien als een gezonde snack.
Ingrediënten
- 4 kleine appels
- 6 walnoten
- 6 dadels
- 1 eetlepel kaneel
- Topping (optioneel)
- granaatappelzaadjes
- moerbeien
Bereidingswijze
Snijd de appels en de walnoten in stukken en doe deze in je keukenmachine. Voeg dan de dadels en het kaneel toe en mix tot het eruitziet als de vulling van je appeltaart. Schep in twee bakjes en strooi er wat granaatappelzaadjes en moerbeien overheen en geniet!