INSPIRATIE

Give-away // 5 x Wildcards voor blog workshop #2!

Blog Workshop 1-1

Blog Workshop 1-21

© Susan van Esch

Aanstaande zondag geef ik mijn tweede blogworkshop in Amsterdam! Deze week geef ik daarom samen met Adfactor nog 5 wildcards weg, wiehoe!

In de workshop deel ik mijn expertise, ervaringen en inzichten en geef ik je mijn praktische tips (en waarschuwingen!). Adfactor zal jullie gaan informeren over het nut van native advertising en wat zij interessant vinden aan blogs. Gezamenlijk zullen we ook een case gaan behandelen. Verwacht veel persoonlijkheid, gezelligheid, inspiratie en ruimte tot vragen.

Datum: zondag 4 oktober 2015
Tijd: 12.00 – 16.00 uur
Locatie: Wicked Grounds, Amsterdam
Meer info: klik hier

blogworkshop800x600-4okt

Wil jij een wildcard winnen? Laat hieronder een reactie achter dat je erbij wilt zijn (vergeet niet te reageren met een correct e-mailadres). Extra karmapunten ontvang je als je op Twitter laat zien dat je erbij wilt zijn met #adfactoracademy. Donderdag 1 oktober ontvangen de gelukkige winnaars een mailtje in hun inbox. Houd deze dus goed in de gaten!