DAGBOEK

#grateful

Ik begin steeds meer te begrijpen dat Moderne Hippies en de artikelen bij veel mensen op hun gevoel inwerken – iets waar we nogal huiverig voor kunnen zijn in Nederland – en het daardoor bij veel mensen te gevoelig is om direct onder een artikel te reageren. Des te fijner vind ik het om héél persoonlijke mailtjes te ontvangen van bezoekers.

Ik kreeg onlangs de meest lieve mail van een bezoeker van Moderne Hippies. Zonder de mail hier klakkeloos met jullie te delen, kreeg ik gewoon oprecht zóveel inspiratie van haar. En zóveel dankbaarheid.

Het doet me oprecht ontzettend goed. Ik kan het bijna niet uitdrukken in woorden, zonder dat je misschien een beetje gaat kotsen van m’n #grateful #blessed dankbaarheid.

Ik heb over de jaren heen gemerkt dat dit de mooiste reden is om te leven. Dat klinkt misschien dramatisch voor sommigen, maar het geeft mij een enorm nederig, dankbaar gevoel. Hoe bizar is het, dat een paar woorden en enkele foto’s, een feest van herkenning bij een ander teweeg kan brengen? Dat heeft toch iets magisch? Het is voor mij m’n grootste droom dat mensen soms even kunnen “vluchten” op Moderne Hippies, even stilstaan bij de dingen die zij leuk vinden of gewoon een momentje voor zichzelf kunnen pakken en daardoor dichterbij zichzelf komen te staan. Wellicht ben jij een anonieme lezer, iemand die vaak reacties achterlaat of me in het verleden ook weleens een lief berichtje heeft gestuurd. Voor jou wil ik vandaag één ding kwijt:

Dank je wel.

Geniet van je dag. Je bent prachtig zoals je bent.

Liefs, Zoë

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.