ECO & GREEN, MODE & BEAUTY

Green glamour: Dr. Hauschka viert nieuwe make-uplijn

In 2017 bestaat Dr. Hauschka Cosmetica vijftig jaar en dat viert zij met een compleet herziene make-uplijn. Deze bestaat uit maar liefst 83 producten voor de ogen, lippen en teint. Vijf jaar heeft een team van experts in het diepste geheim gewerkt aan deze collectie. De compleet vernieuwde Dr. Hauschka make-uplijn dompelt je onder in een wereld vol kleur: er zijn maar liefst zes ‘kleurenfamilies’!

De nieuwe lijn is het bewijs dat ‘green’ en ‘glamour’ prima samengaan. Heilzame planten vormen de basis van alle producten, terwijl de limited editions de laatste trends volgen. Zes geweldige penselen van fijn synthetisch haar maken het nieuwe assortiment compleet. In de toekomst blijft Dr. Hauschka het assortiment twee keer per jaar (lente en herfst) aanvullen met limited editions.

Dr Hauschka x Moderne Hippies - 3
Colour Correcting Powder: 00 translucent
Dr Hauschka x Moderne Hippies - 4
Lipstick: 11 Amaryllis
Dr Hauschka x Moderne Hippies - 5
Volume Mascara: 03 plum
Goed om te weten

De producten van Dr. Hauschka zijn in alle opzichten eerlijk: biologisch, zonder chemische toevoegingen, dierproefvrij en veelal afkomstig van Fair Trade-projecten. In 1999 werd de huidverzorging uitgebreid met een make-uplijn, die de innerlijke schoonheid aan de buitenkant toont en verzorgt met heilzame planten.

Dr Hauschka x Moderne Hippies - 1

Lees meer over (natuurlijke) beauty in onze natuurlijke schoonheidssalon!

Heb jij de nieuwe producten al gespot in de winkel?

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.