ETEN

Recept: Ontbijt // Simple Green Goji Breakfast

Green Goji

Je dag goed beginnen is niet zo moeilijk. De Green Super Start is een fantastisch ontbijt, maar met meer dan 8 verschillende ingrediënten ben je wel even bezig met snijden & juicen. Deze simpelere versie is even lekker en bevat maar 3 basisingrediënten: appels, wortels en avocado. De superfoods die je er vervolgens aan toe kunt voegen zijn geheel optioneel – maar ik raad ze je wel van harte aan. Het recept:

Green Goji Breakfast Juice
Juice de volgende (liefst allemaal biologische) ingrediënten in de sapcentrifuge, met schil en al:

  • 2 appels
  • 2 wortels

Doe het sap hiervan in de blender, en blend het met:

  • 1/2 avocado
  • 1 eetlepel wheatgrass poeder
  • 1 theelepel chlorella poeder

Blend tot het helemaal smooth is. Voeg dan een beetje hennep zaadjes en wat goji-bessen toe. Enjoy!

Goji-bessen
Zoals ik al zei, raad ik het je aan de superfoods toe te voegen – vooral de goji-bessen. Dit gezonde besje is namelijk veel krachtiger dan je denkt. Ik sprak van de week een vrouw die op het moment tegen de vreselijke ziekte kanker strijdt. Zij kreeg van een natuurlijke arts een dieet voorgeschreven waarvan goji-bessen 1 van de belangrijkste ingrediënten zijn. Voor mij weer een bevestiging, goji-bessen worden terecht superfoods genoemd: ze bevatten een extreem hoog gehalte aan anti-oxidanten. Anti-oxidanten zijn belangrijk in de strijd tegen vrije radicalen. Bovendien zijn ze goed voor het verbeteren van de oogfunctie, ons immuunsysteem, het verlagen de bloeddruk én bescherming van de lever. Voeg ze dus toe aan je smoothies, aan je muesli of snack ze tussendoor!

Wil je op de hoogte blijven van mijn recepten en tips? Volg me dan op Instagram, volg mijn RAW Pinterest Board of bezoek mijn foodblog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.