INSPIRATIE

Happiness Tip // Animals of Instagram

Soms heb je zo’n dag dat alles gewoon even tegenzit en je overal van baalt. Ik had gister zo’n dag. Op zo’n moment heb ik behoefte aan blijheid, humor en een overdosis cuteness. Gelukkig heb je tegenwoordig Instagram, waar een combinatie van deze drie factoren niet zeldzaam is. Als deze ingrediënten dan ook nog verpakt zitten in een pluizig wezentje, ben ik al snel weer helemaal blij. Dus, heb je een baaldag of gewoon een rothumeur? Cheer up, met deze 10 Animals of Instagram:

underbiteunite

1. Underbiteunite is een hondje genaamd Daisy. Daisy heeft een onderbeet en dat zorgt er bij mij voor dat ik haar per definitie al schattig vind.

chinnybuddy

2. Chinnybuddy is een chinchilla genaamd Mr. Bagel. Dit is een van de meest beroemde dieren op Instagram. Het baasje van Mr. Bagel gebruikt de bekendheid om mensen te motiveren om ‘nee’ te zeggen tegen bont en dieren te adopteren in plaats van te kopen.

venustwofacecat

3. Venustwofacecat is een kat met een opmerkelijk asymmetrisch koppie. Ik was er in eerste instantie heilig van overtuigd dat het een kwestie van photoshop was, maar dit blijkt dus echt niet zo te zijn.

ifitwags

4. Ifitwags zijn twee broers. Ik ben er eigenlijk niet zo’n voorstander van om je huisdier kleding en dergelijke aan te trekken, maar sommige foto’s van deze twee zijn gewoon hilarisch. En eerlijk is eerlijk, als ik door de foto’s scroll krijg ik nou niet echt het idee dat deze twee broers een slecht leven hebben.

darcytheflyinghedgehog

5. Darcytheflyinghedgehog is ongetwijfeld een van de schattigste dieren die ik op Instagram voorbij heb zien komen. Helaas is Darcy een tijdje geleden na een lang leven overleden, zijn foto’s zijn gelukkig nog wel te bewonderen.

tunameltsmyheart

6. Tunameltsmyheart maakt mij met zijn overbeet ontzettend aan het lachen. Mijn moeder vindt het een hele enge hond, maar ik vind ‘m zo schattig!

rokuthecat

7. Rokuthecat heeft als omschrijving: “I have aerodynamic ears and silver fur. I eat rainbows and poop butterflies”. En als je hem ziet, ga je dat nog bijna geloven ook.

Raw1112

8. Raw1112 doet mij stiekem een beetje denken aan het eekhoorntje uit Ice Age. Hij woont samen met een fret en beiden zijn adorable.

candiceandchamp

9. Een prachtige golden retriever met een megaschattig kuikentje, Candiceandchamp begrijpt het helemaal.

estherthewonderpig

10. Mijn absolute favoriet, Estherthewonderpig. Dit varkentje had een minivarken moeten zijn, maar dat pakte iets anders uit. Inmiddels is ze groter dan de gemiddelde hond en woont ze bij haar baasjes in huis, samen met andere dieren.

Na het zien van deze helden kun je onmogelijk nog een slecht humeur hebben, toch? Op zoek naar meer plezier en inspiratie op Instagram? Bekijk dan ook eens de blogpost van MH Susan met 15 inspirerende Instagram accounts.