ETEN, REIZEN

Healthy hotspot op Ibiza: Wild Beets

In ‘restaurantdorp’ Santa Gertrudis op Ibiza zit ‘urban’ healthy hotspot Wild Beets, voor je lekkere dosis juices & salades.

Héél gelukkig word ik van het schattige dorpje Santa Gertrudis, in het midden van Ibiza. Een bezoekje aan dit dorpje draait vooral om de sfeer, mensen kijken, rondstruinen en wellicht een lokaal item scoren, maar staat ook bekend om zijn gastronomie. Je vindt er namelijk talloze cafés en restaurants, dus je kunt hier áltijd terecht als je zin hebt in een lekkere maaltijd.

Duurzaam reizen - banner

Ik werd extra gelukkig toen ik er Wild Beets spotte, die een keuken heeft die gericht is op bewust eten. “Our philosophy is simple. Eat with awareness, eat well and above all, enjoy,” aldus de eigenaar van Wild Beets. Je vindt er zowel raw, vegetarisch, plantaardig als glutenvrij eten, maar ze willen zich niet richten op één voedingsdieet. Ze willen vooral vers eten op tafel zetten, dat met liefde is gemaakt. Het interieur is stijlvol en urban. Binnen kan je lekker een paar uurtjes werken (voor de digital nomads out there); buiten zit je aan lange houten tafels en maak je eventueel een gezellig praatje met een local. Ik ben fan!

Website: www.wildbeets.com

Meer zien van Wild Beets?
Check dan deze (Engelstalige) vlog op mijn YouTube-kanaal.

Flexitariërs, vegetariërs, vegans & healthy lovers zitten helemaal op hun plek op het fijne Ibiza: aan smoothies, salades en lekker, gezond eten geen gebrek.
Kijk hier voor meer Ibiza tips.

Duurzaam reizen - boek - Zoë van Liere

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.