Video // Help, ik heb een droge huid!

Het plan: iedere woensdag een video delen! Over van alles wat me interesseert en bezighoudt. Persoonlijke notities, maar dan in spraak. Dichterbij kan je niet komen.

Vandaag? Over de middeltjes die ik gebruik tegen een droge huid! Wel een beetje ironisch: ik begon hier ziek te worden, dus ik zie er niet zo stralend uit!

https://youtu.be/MBJ10Hjf8WI

Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Laat je me weten wat jij graag in video zou willen zien?

13 reacties

esther -

leuk en handig filmpje! Inderdaad leuk om iets persoonlijks te zien achter de teksten :)

Danielle -

Zijn er ook middeltjes tegen een vette huid zoals ik heb?

Iris -

Mijn vriend zit in hetzelfde schuitje, dat wil zeggen:heeft een ongekend droge huid, vooral als het koud is. Het kostte me toen even wat werk om iets natuurlijks te vinden dat vet genoeg was, maar het is me uiteindelijk gelukt. Kokosolie was namelijk niet vet genoeg! Hij gebruikt nu shea butter en cacaoboter die beide echt súper vet zijn (voor mijn huid kan ik het eigenlijk echt niet gebruiken) maar dat zijn wel aanraders als je ook een hele droge huid hebt! Om het smeerbaar te maken kun je het potje even in warm water zetten! Leuk filmpje, ik vind het persoonlijk ook erg leuk bloggers te zien en horen praten! Liefs

Zoë -

Hmm, dat wordt meer gezegd inderdaad! Erg benieuwd naar shea butter! Niet omslachtig om iedere ochtend en avond even warm te maken?
Thanks, super lief!

Inge -

Handige tips! Ik heb nog een tip voor je. Je kan heel makkelijk zelf crème maken op basis van shea butter. Ik heb een deel shea butter, een deel cacao boter en een deel (amandel/avacodo/kokos)olie au bain marie gesmolten.
Dat gemengd, in een potje gegoten en af laten koelen. Doordat je er nog olie bij doet wordt het smeerbaarder. Je kan zelf de verhoudingen aanpassen als je een rijkere of minder volle crème wil.

Eef -

Ik heb ook een droge huid! En ik gebruik shea butter :). Dat werkt erg goed, alleen smeert het een beetje lastig. Ik ben heel benieuwd naar die cactusolie! Die kende ik nog niet!

P.S. Ik vind je youtube filmpjes echt heel leuk :).

Zoë -

Thanks Eef, lief!!!
Ben inmiddels ook wel benieuwd naar shea butter… Hoor het veel!

Denise -

Liefde voor je trui! En leuk filmpje!
Dat masker ben ik wel benieuwd naar! Ik gebruik nu argan olie (s’ochtends want als ik het voor s’nachts doe dan wordt m’n haar(grens) mega snel vet) en rozencreme van dr Hauschka is ook lekker! Ben benieuwd naar de volgende video :)

Zoë -

Jaa, Dr. Hauschka is ook erg fijn inderdaad! Daar moet ik maar eens een apart item over maken!

Anouk -

Leuke video ! Ik zie net dat bij de Tuinen oa de cactusolie in de aanbieding is! Het tweede product voor 1 euro :)

Zoë -

Kijk! Dát is fijn!

Sanne -

Super leuk filmpje! Waar heb je die Egyptian Magic creme gekocht? Ik ben er wel benieuwd naar!

Zoë -

Bij Big Green Smile! Check http://www.biggreensmile.nl/ :-)

Reageer ook