HOTSPOTS, KUNST & CULTUUR

Festival Guide // Tip: Hemeltjelief!

20140527-110945.jpg

Hemelvaart komt eraan en dat betekent een vrije dag om leuke dingen te doen, hoppa! Nu mag ik namens Moderne Hippies kaarten weggeven voor een wel heel bijzonder festival: Hemeltjelief!

Dit is een festival in Amsterdam en wordt gehouden op de NDSM-Werf in Noord. Jong en oud kunnen hier genieten van bands, DJ’s, dagactiviteiten en workshops.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee en er zijn dan ook veel leuke activiteiten voor de kleintjes, zoals geitenbaardjes knutselen, een kookworkshop van www.greenkids.nl waarbij kinderen o.a. leren over de ingrediënten van het land tot in de mond. En denk aan je eigen limonade maken en een dierenoptocht van www.pretvormer.nl waarbij iedereen zich kan verkleden en aansluiten. Kinderen kunnen hier dus ook losgaan! 😉

Daarnaast kun je meedoen aan het NK hoefijzergooien, rodeo-varken-rijden, en koe Helena 105 door een hoepel zien springen.

Trek ook gerust je klompen aan, want er zijn meerdere gelegenheden om te dansen in de klompendisco op deuntjes van Stramme Jungs, DJ Elfje en De Eindbeer. Ook DJ’s SHMLSS en de Gallowstreet Brass band zullen aanwezig zijn. Voor het volledige programma van bands, DJ’s en activiteiten kun je hier kijken.

20140527-110938.jpg

Ja, dit is een ander festival dat jullie misschien gewend zijn in Amsterdam. Want zeg nou zelf: een workshop over paddenstoelen of een loket der levensvragen zal je niet op elk festival tegenkomen. Het woord hipster zal hier hoogstwaarschijnlijk niet gebruikt worden. Oké, je kunt je schoenen laten pimpen door O’Neill, maar kom vooral lekker als jezelf. Doe aan wat je wilt en geniet van alle creativiteit om je heen!

Het festival begint om 11.00 uur en eindigt om 23.00 uur, met daarna een afterparty. Let op: de kinderactiviteiten duren tot 18.00 uur.

Wil jij zien wat er nog allemaal te beleven valt op dit unieke festival en kaarten winnen? Dat kan! Wij geven namelijk 1 x 2 kaartjes weg! Wat moet je doen? Heel simpel. Gewoon even hieronder reageren dat je wilt gaan. Morgen (woensdag 28 mei 2014) wordt er gereageerd op de winnaar en zal je naam ook op Twitter staan!

Liefs, Elke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.