Travel Diary: Keulen // 20 persoonlijke tips

April 2013
————————-

Afgelopen maand reisde ik door Duitsland. Ik kan goed begrijpen dat dat niet te begrijpen is, omdat ik in Midden- en Zuid-Amerika zou zijn, daarom verwijs ik je graag naar dit artikel. Ik begon mijn reis met een week in Keulen. Daar heb ik samenvattend 20 persoonlijke tips van gemaakt. Kijk/lees je mee?

KEULEN_12_NL_COVER.indd

Heb je ook zo’n zin om naar Keulen te reizen en wil je een boekje 100% Keulen winnen? Doe dan mee aan onze Facebook actie.

Auteur: Geert Lemmens
ISBN: 978-90-5767-610-9
Prijs: € 10,95-

 

 

Deze al gelezen? 6 x Hippie Hotspots in de Hanzesteden en Een wandelroute door Amsterdam-Oost.
Meer Moderne Hippie hotspots vind je hier!

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

11 reacties

Jan van de Lange -

Leuk! Ik was een keer in een leuke winkel met tweedehands design kleding voor heren. Iemand toevallig een idee waar dat geweest zou kunnen zijn??

Nanette -

Leuke tips. Keulen is een stad waar ik graag nog eens naartoe ga. Het schijnt erg levendig en vol eetcafé’s te zijn.

Manon -

Hoi Marte,
Heb je nog tips voor een leuke stapavond?
Manon

Jari -

heey Marte, ik heb erg genoten van je verslag. Ik heb het gelezen omdat ik voor een project van school een uitje naar een bedrijf moet organiseren. Onze ogen zijn gevallen op Arty Farty maar hier is op het internet erg weinig over te vinden. Ze hebben bijvoorbeeld geen website en geen mailadres. Ik zou het echt tof vinden als jij mij misschien wat meer kon vertellen over het Arty Farty zelf en of je misschien zelfs weet of er een manier is hoe ik in contact kom met dit bedrijf. ( Via Fackebook lukt niet).
Groetjes van Jari!!!

Louise Koenen -

ohh dit is echt een super leuk verslag! ik kom zelf uit keulen maar je hebt me toch nog verschillende nieuwe adresjes laten zien. wauw het is zo leuk om te lezen dat je in cafe sehnsucht bent geweest hier ging ik altijd naartoe toen ik nog heel klein was samen met mijn moeder… sehnsucht is dus echt het goede woord! ik ga binnenkort met een vriendin naar keulen dus wou ik al vast een lijstje maken waar we overal naartoe kunnen gaan. Dus deze blogpost heeft me aardig geholpen :)

Marte van Liere -

Hey Louise,

Wat lief en leuk om te horen!!! Fijn! :)
Have fun!

Jeroen van Dalen -

Hey Louise (en Marte),

Ik ga morgen met mijn vriendin naar Köln, gezellig naar de Weihnachtsmarkten. Hebben jullie tips voor gezellige eetcafeetjes?

Ik hoor het graag!

hartelijke groet,
Jeroen

Nienke -

Leuke post! Maarreeh, Kölsch is niet te drinken, smaakt nergens naar 😉

Geert -

Hi Marte, ik ben de auteur van 100% Keulen en heb net zitten genieten bij het lezen van je verslag en het idee dat je aan de hand van de wandelingen een aantal adressen uit de gids hebt bezocht. Erg leuk en leuk dat de stad je goed is bevallen! Dat artyfarty is verhuisd zal ik samen met de uitgever zeker in de gaten houden voor de herdruk. Er zijn ook al andere adressen verdwenen/verhuisd, daar doe je als auteur helaas niets aan. 100% adressen zijn helaas niet altijd ‘here to stay’ 😉

Groetjes en succes met je blog, Geert

Marte -

Hoi Geert,

Wat super leuk dat je dan reageert op mijn blogpost! Geweldig!
Ik heb het echt enorm naar m’n zin gehad in Keulen, en het 100 % Keulen boekje heeft daar goed bij geholpen. M’n vriendinnetje Amelie vond het boekje ook fantastisch, en vond het dan ook erg jammer dat ‘ie niet in het Duits te verkrijgen is (idee?). Ik ben nog altijd fan van de boekjes, dus jij enorm bedankt voor alle tips!

Groetjes! Marte

Geert -

Hi Marte, bedankt voor je leuke reactie! Met de 100% gids voor Keulen is bijna tegelijk ook een Duitse versie verschenen (en inmiddels nog een hoop andere steden uit de reeks) die allemaal in de – Duitse – boekhandel te krijgen zijn. Of bijv. bij amazon: http://alturl.com/5dnti. Natuurlijk ook erg leuk dat – ik neem aan je Keulse vriendin? – Amelie de gids ook goed is bevallen, want wie weten het nu beter dan de locals ;-)).
Ik heb je verslag over Keulen ook op mijn WordPress-pagina gezet, zie http://alturl.com/4evzz. Misschien heb je zin om een reactie te plaatsen?
Nogmaals dank voor al je lof! Groetjes, Geert

Reageer ook