HOTSPOTS

Fijn Plekje // Het Dagelijks Brood (Den Haag)

h-d-b

Op een hoekje, achter de kerk van de Keizerstraat in Scheveningen, vind je het gezellige eettentje ‘Het Dagelijks Brood’. Alles hier is biologisch en huisgemaakt. Van luchtig brood tot smaakvolle pesto en van frisse jam tot schattige chocoladetaartjes; hier staat eten gelijk aan puur genieten.

Zoals gezegd is bij Het Dagelijks Brood alles biologisch. Logisch, vinden eigenaressen Laila en Dunja, en vooral ook heel erg lekker. De producten en ingrediënten worden met zorg uitgezocht: alle ingrediënten smaken ‘zoals het hoort’. Je proeft het land, de natuur en de liefde waarmee het gemaakt is. En dat komt natuurlijk in de heerlijkheden van Het Dagelijks Brood terug!

Carrot cake

Bij Het Dagelijks Brood kan je dus genieten van alles wat de eigenaressen voor je klaarmaken. Je kan er ook voor kiezen om zelf je broodje te bouwen; loop langs de rijkelijk gevulde buffettafel en je hebt keus genoeg.  Een lekker ontbijtje of een gezonde lunch, in combinatie met een goede kop koffie of een vers sapje. In het zonnetje op het fijne terras, met de beentjes omhoog natuurlijk.

En heb je iets te vieren? Ook dan kan je bij Het Dagelijks Brood terecht. Eerder al vond er een Vrijgezellen High Tea in combinatie met het maken van sieraden plaats. Alles kan, alles mag, niets moet. Een lekker plekje dus.

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is Het Dagelijks Brood open voor ontbijt en lunch. Op de overige dagen wordt het eettentje omgetoverd tot naschoolse opvang. Het Dagelijks Brood is dus niet alleen een leuke plek voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. Een plek waar ze goed kunnen spelen, met het strand en de kinderboerderij op loopafstand.

Dus… wat houdt je tegen?

Het Dagelijks Brood
Wassenaarsestraat 86
2586 AM Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.