MODE & BEAUTY

Het gezicht achter // ATBTEES

“Het gezicht achter” was een rubriek in 2013 die geregeld op de blog stond. Hierin stelde ik de eigenaren van de leukste merken enkele vragen. Vandaag breng ik ‘m terug! Omdat ik fan ben van dit nieuwe shirtje van me. Ik stelde enkele vragen aan Trudy, het gezicht achter ATBTEES.

ATBTEES - 1

ATBTEES - 5

Het gezicht achter ATBTEES: Trudy, een snapback & tees meisje, geboren met een mega glimlach en een hoofd vol ideeën.

Producten: Lifestyle (sport) apparel. Op dit moment bestaat de collectie uit tees, tank tops, crop tops, sweaters & shorts.

Anno: Het idee was er al een tijdje, maar de shop is 1 juni 2015 online gegaan.

Oorsprong: Een bucketlist met honderd doelen in één jaar afstrepen. Dat is de challenge die ik met één van m’n beste vrienden ben aangegaan. Alhoewel ik nog niet eens halverwege ben, is het alle moeite volledig waard. Ik heb een tattoo in het buitenland laten zetten, voor het eerst gedoken, op de Spaanse wateren leren wakeboarden, geprobeerd m’n bloed te doneren en vuurtje gefikt op een klein balkonnetje in een woonwijk. Maar het tofste was het opzetten van mijn eigen kledinglijn: ATBTEES. De tattoo die ik heb laten zitten is ook het logo van ATBTEES geworden en staat voor uitdaging.

ATBTEES - 6

ATBTEES - 7

ATBTEES - 8

De stoffen/materialen die ik gebruik zijn: comfy en van hoge kwaliteit, deels fairtrade en organic.

Producten worden gemaakt door/ Producten worden gemaakt in: Ik probeer zoveel mogelijk in eigen land te produceren en stoffen te gebruiken waar de wereld een beetje beter van wordt. Je ziet dat bijvoorbeeld terug in de Bananas tee & de Live in it sweater, die beide de certificaten OekoTex, OEBlended and Fairwair hebben, maar ook in het feit dat we vinden dat je je kleding moet afdragen en niet met kaartje en al achter in je inloopkast gooit. Als ik een t-shirt niet meer leuk vind knip ik er een crop top van, zit er een gaatje in? Dan laat ik m’n oma ‘m dichten.

Heeft als missie: De onderliggende gedachte van ATBTEES is #liveinit oftewel: leef je kleding uit. Het is een levensstijl vertaald naar een kledinglijn, met items die niet gemaakt zijn om achter in je kast te belanden. Sun, dirt, salt & sweat zijn niet voor niets onze keywords: Ga er in naar festivals of het strand, wordt er lekker smerig in, dans tot de zon op komt, trek het aan naar de gym, duik ermee de zee in, neem het mee de grens over of slaap er elke nacht in. Zolang je er maar, net als in het leven, alles uit haalt wat erin zit. Het lijkt me echt enorm leuk om de dingen die mensen in ATBTEES beleven terug te zin in foto’s of verhalen op social media. Ken je de quote ‘Collect moments not things’?. Aangezien we allemaal we een keer iets leuks willen kopen zou het in dit geval ‘Collect moments in ATBTEES’ worden ;).

Haalt inspiratie uit: alles. Ik krijg overal inspiratie van en wordt soms helemaal gek van m’n gedachtestroom. Meestal als ik onder de douche sta, bijna in slaap val, aan het hardlopen ben of muziek luister komen de beste ideeën.

Mode betekent voor mij: jezelf zijn en daardoor anderen inspireren.

Mijn eigen favorieten zijn: Ik draag het liefst een zwart jurkje met witte All Stars, die ik dan ’s avonds ruil voor een sportoutfitje met m’n zwarte Nike Free Runners. Verder gebruik ik altijd Apple, monoii (zomers geurtje van Yves Rocher) en draag ik snapbacks van Stay Strong (een BMX merk).

Droomt van: Wat het leven me allemaal nog gaat brengen. Ik heb een post-it op m’n computer waar opstaat wat ik echt heeeel graag wil doen: “capturing the fearless, badass en wild ones world wide.” We zullen zien!

ATBTEES - 2

ATBTEES - 3

Wat vind jij van ATBTEES?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.