INSPIRATIE

Het Marokkaanse Sprookje #51 // Deel II

Dit is een verhalenreeks die iedere woensdag op Moderne Hippies te lezen is.
Tip: lees eerst de voorgaande verhalen.

-januari 2015 – revaliderende – terug in Marokko – zoekt huis en baan –

Daar was ik dan: geland in Marokko voor maar liefst een vierde keer!

Geen flauw idee wat mij nu weer te wachten stond, echter verlangde mijn hart naar al het stof, zand, zon en zee. Veler vrienden van mij dachten dat ik allang klaar zou zijn met dit land en stiekem had ik ook echt wel deze momenten, ware het niet dat mijn intuïtie sprak.
Bijzonder en vreemd tegelijk dat mijn wil zo sterk was om terug te komen naar een plek wat mij eigenlijk niet zo goed had gedaan. En wellicht wilde ik daarom nogmaals terug om er deze keer wel een betere versie van te maken.

Met veel liefde neem ik jullie NU mee naar dit pracht van een mystiek land, de poort naar Afrika en mijn “tweede” huis.

Heel veel liefs, Chanti

Credits: Analogue Photo by Dounia Fikri