INSPIRATIE

Het Marokkaanse Sprookje #1 // Ik ben Chanti

Foto MH blog

Het is zover. Ik ben er klaar voor. Eindelijk zal ik mijn eerste blog schrijven. Het voelt nog wat onwennig, vreemd en stiekem ook wel een beetje eng. Mijn verhalen worden straks door veel “dames en heren” gelezen. Misschien wel een bekende, mijn buurman, een oud-klasgenote van de basisschool of wellicht een van mijn yogastudenten. Het kan allemaal en het is OK, want ik wil mijn verhalen graag met jullie delen.

Het zullen geen verhalen worden over de nieuwe hotspots van Amsterdam en omstreken, noch over het nieuwste merk of leuke events die nog gaan komen. Hierover schrijven genoeg lieve andere MH-collega´s, die daar beter van op de hoogte zijn dan ik!  😉

Wel wil ik mijn levensverhaal met jullie delen. Een verhaal naar een zoektocht naar erkenning en verdieping, vol van angsten, onzekerheden, verdriet, pijn, loslaten en overgave, maar ook vol van liefde. Ik zal mij kwetsbaar opstellen, niet wetende wat de consequenties hiervan zullen zijn, maar één ding weet ik alvast wel: Ik zal schrijven vanuit mijn hart en ziel.

God, wat vliegt de tijd voorbij! Het is nu bijna een jaar geleden dat ik met spoed vanuit Marokko overvloog naar Nederland. Een jaar waarin ik een diagnose te horen kreeg waar ieder voor huivert: KANKER!

Wordt vervolgd, lieve lezers…
Lieve groet, Chanti

// Volg Chanti op ChantiMai.com en Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.