KUNST & CULTUUR

Het meest liefdevolle YouTube-kanaal dat je ooit hebt gezien // Dan Reynolds & Aja Volkman Reynolds

Ik ga je deze zondag niet vervelen met heel veel lappen tekst; nee, vandaag staat in het teken van misschien wel het meest liefdevolle YouTube-kanaal dat ik in tijden heb gezien. Het gaat om Dan Reynolds (de zanger van Imagine Dragons – inmiddels dus erg bekend) en diens vrouw Aja Volkman Reynolds (de zangeres van Nico Vega). In de jaren waarin ze nog wat minder bekend waren (zo rond 2010), maakten ze de meest leuke, schattige muziekvideo’s samen. Samen muziek maken, waarin de liefde voor de muziek en voor elkaar er vanaf spat.

Vorige week liet Inger mij deze video zien:

En vervolgens ben ik thuis het kanaal verder gaan bekijken, en kom je nog meer hilarische, liefdevolle muziekvideo’s tegen. Heerlijk voor op de luilekkere-zondag! Fijne dag!

Ach man, had ik maar zo’n muzikale relatie met mijn liefde! 😉

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.