DAGBOEK

Het Virtuele Notitieboekje #11

Notities die ik opschrijf in mijn notitieboekje en vanaf nu ook met jullie deel. Willekeurige dingen waar ik dankbaar voor ben. Weetjes waar ik blij van word, die me inspireren en waar ik wat mee moet. Merken die de wereld écht proberen beter te maken. Persoonlijke mailtjes of briefjes die ik heb gekregen. Nieuwsberichten waar ik heel gelukkig van word. De kleine dingen die me vormen en maken tot wie ik ben. Quotes die ik niet wil vergeten. Dat uit zich in Het Virtuele Notitieboekje.

Muziek

Ik ben helemaal gek op CHVRCHES. Zet maar op!

Overigens is deze live-versie van Lies ook echt 80 x beter dan die op het album staat:

Mevrouw Knot

MevrouwKnot-Handlettering

Ken je het werk van Mevrouw Knot al? Een ontwerper met de leukste verhuis-, trouw-, geboorte- en van-alles-en-nog-wat-kaartjes. Ze maakt alles zelf en daar houden wij natuurlijk van. Ze is een feest om te volgen. Vooral op Instagram.

Nieuwe ontdekking

Via-via-via een muzikale ontdekking doen: dat is heerlijk. M’n nieuwste ontdekking is Lord Huron – Time to Run. Niemand uit mijn vriendenlijst op Facebook ‘liket’ ze, dus dat zegt wat. Bij mij dan. Hihi.

Perspectief

Het lijkt wel alsof ik het iedere dag over dit onderwerp heb: hoe je hele leven gaat is zó afhankelijk van hoe je er zelf naar kijkt. Ik kwam dit artikel tegen van Miss Woods, en die vond ik raak. Every single day you make a choice.

Kunst

https://33.media.tumblr.com/20884e97b6a31967c90cafc615fe1b98/tumblr_nn6wjyjIcM1sz4ko8o1_400.gif

Bron

Gelukkig worden er op Facebook, naast 90 % bullshit, ook nog mooie dingen geplaatst. Zoals dit soort kleine kunstwerkjes. Vet hè?

Docu

Vorige week keek ik The True Cost op Netflix. Dit heeft ertoe geleid dat ik een levensveranderende beslissing heb gemaakt. Dat zal ik later deze week verduidelijken in een mindstyle artikeltje!

Positief nieuwtje

H&M Conscious Foundation geeft 1 miljoen euro aan baanbrekende ideeën voor een circulaire textielketen. Wow! Hoe goed! Dus misschien kunnen we in de toekomst ook ‘gewoon’ eerlijk kopen bij de H&M?!

Oh, Russel

Zoveel liefde voor deze man.

Heb jij nog iets inspirerends opgemerkt afgelopen weken? Deel het met me, ik ben altijd op zoek naar meer!

Liefs!