DAGBOEK

Het Virtuele Notitieboekje #9

Notities die ik opschrijf in mijn notitieboekje en vanaf nu ook met jullie deel. Willekeurige dingen waar ik dankbaar voor ben. Weetjes waar ik blij van word, die me inspireren en waar ik wat mee moet. Merken die de wereld écht proberen beter te maken. Persoonlijke mailtjes of briefjes die ik heb gekregen. Nieuwsberichten waar ik heel gelukkig van word. De kleine dingen die me vormen en maken tot wie ik ben. Quotes die ik niet wil vergeten. Dat uit zich in Het Virtuele Notitieboekje.

Prachtig nummer

Ik ben fan van London Grammar en ben opnieuw helemaal into “Hey Now”. Ik wil jullie niet sip maken terwijl jullie dit lezen, het is alleen zo’n prachtig nummer. Zet je ‘m aan als je de rest leest?

Gestoord nieuws

Model Lauren ‘balanceerde op het randje van de dood door een tampon’ en verloor zo haar been (lees hier het artikel van de Cosmopolitan). Ik heb weer een goede reden gevonden om de toxic-vrije tampons van Yoni te gebruiken (lees hier mijn review)!

Grappig nieuws

Tom Watkins, het kind dat altijd rauw moest eten, is nu langer dan zijn moeder. Het gaat zelfs hartstikke goed met de jongen, las ik op de site van de Volkskrant. Dat vond ik grappig.

Vooruitstrevend nieuws

Wist jij al dat Miss Piggy de feministenprijs heeft gewonnen? Lees het terug op de NOS. Ik vond het hi-la-risch. Kijk ook vooral het filmpje.

Thuis

Marte Toscane

Vorige week zat ik een korte periode in Toscane. En man oh man, wat voelde ik me thuis. Ik ging vroeger namelijk al-tijd naar Toscane. We kampeerden er praktisch iedere zomer. Het resulteerde in een liefde voor kamperen en een enorme liefde voor Toscane. Ik voel me er zo thuis. Het was er zo heerlijk. In 2007 heb ik zelfs nog een maandje een taalcursus gedaan in Firenze (m’n eerste reiservaring ‘alleen’!) en dat heeft ook veel met me gedaan. Italië voelt als thuiskomen: de geur, het eten, de mensen, de stijl – ik vind het allemaal fantastisch. Dit is echt iets dat ‘mij’ typeert. Sindsdien heb ik eigenlijk ook ieder jaar een shot Italië nodig.

Ik wil naar Indonesië

Lees dit artikel met 25 redenen om niet naar Indonesië te gaan. Holy shit!

Quote die me bijblijft

“It’s up to others what they see in me, but it’s not up to them what and who I truly am.”

Denk daar maar eens over na :). Nu computer uit, weekend aan!

Liefs, Marte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.