DAGBOEK

Het weekend van de Moderne Hippies // Fotodagboek

Oh oh, wat ben ik af en toe toch ook trots op deze website en alle geweldige meiden die voor deze website schrijven. Wie we zijn, lees je hier. Ik volg de zes meiden (bijna) allemaal met liefde op Instagram (of anders Facebook). Dat bracht me op een idee: is het niet leuk om jullie een overzicht te geven van het weekend van alle Moderne Hippies? Al deze lieve lachjes en vrolijkheid deel ik namelijk graag met jullie! Ik word er enorm door geïnspireerd, omdat er zo veel leuke dingen te doen zijn in het leven. En dan wil je alleen maar meer leuke dingen doen!

Want, terwijl Jasmijn dit weekend in Istanbul zat… (mm, ik wil ook weer op reis!)

jasmijn1

Gingen Rosalie, Susan en Imke doen waar ze goed in zijn: feesten!! Imke deed dat zaterdag bij Appelsap:

imke1

imke2

En terwijl Rosalie aan het Buitenspelen was…

rosalie1

rosalie2

Hing Susan de ultieme hippie uit bij het Woodstock Surf Festival:

susan1

susan2

Ik ging zaterdag met Inger en onze mama naar De Parade in Amsterdam! Girls night out baby!

marte1

marte2

De gezusters Ruardy (Rosalie en Susan) waren echter nog niet uitgedanst. Daarom gingen ze zondag naar STRAF_WERK festival:

rosalie3

rosalie5

En was ik met mijn vader in De Kuip. Dat begon leuk, maar eindigde wat minder ;):

marte3

En sloot Anouk het weekend af bij de Parade. Het zonnetje, een wijntje en een leuk optreden is all you need op een zondagmiddag, toch?:

anouk1

Je ziet het: feesten, reizen, quality time met familie en vrienden, en bovenal: genieten!

Nu zijn we benieuwd: wat heb jij gedaan dit weekend? Laat je reactie hier achter, stuur me een tweet of tag @ModerneHippies op Instagram! Succes deze werkweek, op naar een volgend mooi weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.