MODE & BEAUTY

Lovely Brands

Een college Filosofie saai? Voor ons niet! Tijdens een college Filosofie kwamen wij namelijk op het wilde idee een webshop voor dameskleding te beginnen. Daphne dacht er al een tijdje over na en Emmeline dacht: “waarom ook eigenlijk niet?”. We zijn allebei masterstudenten aan de VU en dus wanhopig op zoek naar een doel voor als we zo direct klaar zijn. En wat is leuker dan het starten van je eigen webshop? Tijdens datzelfde college is www.lovelybrands.nl tot leven gekomen.

Maar hoe begin je een webshop als je daar nul verstand van hebt? Koop een boek “een webshop in 10 stappen”, en klaar ben je – dachten we. Helaas bleek dat minder waar. Om überhaupt kleren te kunnen inkopen moet je ingeschreven staan bij de KVK – dus dat was stap 1. Gevolgd op een logo voor de naam, visitekaartjes, een webdesigner voor de website, fotoshoots, zakenreisjes naar Antwerpen en Berlijn, en nog duizend andere dingen die erbij komen kijken.  We zijn er helemaal ‘bleu’ in gestapt. Maar of we het wat vinden? Geweldig!

We hebben een collectie samengesteld  met merken die nog vrij onbekend zijn in ons landje, waarbij we ons focussen op shirts, tops, jurkjes, rokjes en sieraden. Het is een ‘web-boutique’ geworden met kleding die we het liefst zelf zouden kopen. Sinds maart zijn we officieel online. We zijn super trots op het eindresultaat dat www.lovelybrands.nl heet. En dat willen we met heel Nederland delen! En ook met onze zuiderburen, want we zijn net de grens over gegaan.

Daarom nodigen we alle vrouwen (sorry mannen, misschien later) uit om een kijkje te nemen op www.lovelybrands.nl, en zich te laten overdonderen door een geweldige collectie!

Gastblogger Lovely BrandsDeze gastblog is geschreven door: Daphne Akkerman en Emmeline Raab

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.