INSPIRATIE

Hippie favorieten & tips #12

Een verzameling van producten, initiatieven en events waar wij blij van worden!

Eco-friendly bowls

De producten van Susty worden eco-friendly gemaakt door lokale communities in Azië van gebruikte materialen zoals kokosnoot en bamboe. Zo verkopen ze o.a. Sustainibowls, kokosnoot glazen en bamboerietjes. Met hun producten willen ze de wereld een stukje beter maken. Je vindt de Susty producten o.a. bij Benji’s, Brazuca Coffee, Doordeweeks Concept Store, The Conscious Hotels en Zest For Life in Amsterdam. Voor meer info kan je ook een kijkje nemen op https://susty.amsterdam.

Duurzame poster met een goed verhaal

Zoo & Me x Moderne Hippies

Zoo&Me is een initiatief om bedreigde dieren te helpen beschermen. Dit doen zij door posters te verkopen via hun webshop www.zoo-and-me.nl. Vervolgens doneren zij een derde van de opbrengst aan goede doelen die zich inzetten voor bedreigde dieren. Alle posters worden gedrukt op 100% gerecycled papier. Daarnaast helpen ze, ter compensatie van de drukvervuiling, met het planten van bossen op Sumatra. Ook mooi: om op maatschappelijk vlak hun bijdrage te leveren, worden de posters verpakt en verzonden door mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Draadloos opladen

Marie Wolt Marble x Moderne Hippies

Stijlvol draadloos opladen? Dat kan nu met de producten van het Zweedse merk Marie Wolt. Zij combineren gemak met design en bieden stijlvolle draadloze smartphone opladers in maar liefst 25 verschillende ontwerpen; van Wit Marble tot Dusty Pink, van Moroccan Mosaic tot Vintage Flowers. De draadloze oplader is geschikt voor het opladen van alle Qi-compatibele smartphones, waaronder iPhone 8 en hoger en de nieuwste modellen van Samsung. De oplader is voor 59,95 euro verkrijgbaar via de website www.mariewolt.com

Duurzaam de natuur in

Een echte must-have voor de avonturiers deze zomer: de Abisko Trekking Tights W van Fjällräven. Deze technische wandel-legging is gemaakt van een zeer functionele stretchstof en zit daardoor súper lekker en mooi. Daarnaast heeft ‘ie ook praktische zakken – waardoor je telefoon ín je legging past – en verstevigingen voor extra duurzaamheid in ruige gebieden. Écht een aanrader. Bekijk ‘m op www.fjallraven.nl.

Nieuw platform voor hoogsensitieven

Oprichtster Lorenza dell’Aquila liep zelf lange tijd tegen een groot probleem aan. Hoe maak je van je hooggevoeligheid jouw kracht zonder in een saaie training te duiken die alleen maar als een “moeten” in je overvolle agenda voelt? Lorenza onderzocht wat zij miste in het proces en ontwikkelde het compleet nieuwe platform JAIA, dat niet alleen inspirerend is – en daardoor de hooggevoelige millennial vrouw aanspreekt – maar ook essentiële onderwerpen belicht, zoals spiritualiteit en het vinden van jouw levensmissie. Neem zeker eens een kijkje op www.jaia.life.

Tweedaags keramiek walhalla in Amsterdam

Studio Pansa Market x Moderne Hippies 2

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni tovert Studio Pansa aan de Amsterdamse KNSM-Laan haar werkplaats om tot keramiekmarkt. De Studio Pansa Market biedt een divers aanbod van lokaal en handgemaakte keramiek en een tal van demo’s. Werk variërend van functioneel tot sculpturaal, direct van de maker. Ruim 25 ontwerpers zullen hun producten ten toon stellen en verkopen ter ere van het 1-jarig jubileum van Studio Pansa. De toegang is gratis. Meer info vind je op www.studiopansa.com.

Liefs, Zoë

Meer inspiratie nodig? Lees hier onze  al onze Hippie favorieten & tips!

Hier vind je alle artikelen van Zoë en je kunt haar persoonlijk volgen op YouTube en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.