INSPIRATIE

Hippie favorieten & tips #7

Een verzameling van producten, websites en events waar wij blij van worden!

The Plant Pharmacy

Hippie favorieten 7-3

In dit práchtige boek laat Lisette Kreischer de lezer zien hoe je het hele jaar door kunt profiteren van de bijzondere en geneeskrachtige werking van planten en kruiden. Tevens zit het boek boordevol informatie over de voordelen van planten en bevat het 40 vegan recepten. Kopen? Doe je hier.

Kenko box

Hippie favorieten 7-5

Kenko is een online boetiek waar je makkelijk en snel al je favoriete, feel good producten met een eerlijk verhaal kan kopen op één plek. Zo worden er verschillende soorten thee, verantwoorde tussendoortjes, natuurlijke cosmetica en groene accessoires verkocht. Ieder product wordt getest door de founders van de webshop, en daarbij zorgen ze ervoor dat alleen de beste natuurlijke producten verkocht worden. Vind je het leuk kennis te maken met nieuwe merken, bestel dan de Kenko Box. Zo krijg je de kans om de producten op een voordelige manier uit te proberen. Meer over de Kenko Box vind je hier.

Gerbera Swaddle

Hippie favorieten 7-1

Op zoek naar een geboortecadeautje? De Germini – het kleine zusje van de gezellige gerbera – is de perfecte geboortebloem. Natuurlijk omdat ze altijd opgewekt is, maar voornamelijk omdat ze staat voor onschuld en puurheid. Om die reden maakte illustrator Hyshil Sander een swaddle met germini’s. Je kan er nu een winnen via Mooiwatbloemendoen.nl. Cute!

Kaars van Brandt

Hippie favorieten 7-4

Oh, wat houd ik van deze kaars. Ik hoef ‘m niet eens te branden en heel m’n huis ruikt al naar jasmijn. De duurzame sojakaarsen van Brandt worden met liefde handgemaakt in Utrecht. Ze gebruiken 100% ecologische sojawas, katoenen lonten, de beste natuurlijke oliën en verantwoorde cadeauverpakkingen. Fan! De website vind je hier. Ik heb ‘m gekocht bij het fijne gathershop winkeltje in Amsterdam.

Anders wonen

Hippie favorieten 7-2

In ‘Anders wonen’ vind je unieke verhalen van paradijsvogels die kozen voor een minder gangbare manier van wonen en leven. Stuk voor stuk sloegen ze hun vleugels uit en keken verder dan de verwachtingen van de maatschappij. Zij lieten zich leiden door waarden als eenvoud, rust, aandacht, duurzaamheid en levenskwaliteit. Of het nu een keuze voor een woonwagen, een schip of een afgelegen plekje tussen het groen is… De beweegredenen en mooie verhalen erachter vind je in dit boek.

Liefs, Zoë

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.