DAGBOEK

Hippie highlights in foto’s // Mei 2014

De highlights van de maand... mei '14!
De highlights van de maand… mei ’14!

Oh oh, hield ik nog zo van april, vond ik mei… wat minder fantastisch. In april was alles chill; zat ik alleen op Ibiza en kon ik alles zelf bepalen. Deze maand zat echter propvol met allerlei afspraken. Iets wat ik op zich wel OK vind, behalve als het voor een maand lang zo is, en ook non-stop ;). Een maand vol met highlights eigenlijk, de een wat minder hippie dan de ander. Doei mei. Je was veel te druk. Maar wel gezellig:

Op de eerste dag van mei ging ik naar Las Dalias on the Road. Het was precies zoals ik verwachtte: niets "hippies" aan. Ik kon er heen omdat ik "pers" was, maar verder kon ik het niet echt aanraden. (Jammer maar waar!)
Op de eerste dag van mei ging ik naar Las Dalias on the Road. Het was precies zoals ik verwachtte: niets “hippies” aan. Ik kon er heen omdat ik “pers” was, maar verder kon ik het niet echt aanraden. (Jammer maar waar!). Op Ibiza ging ik ook naar de Las Dalias markt; die viel toen eigenlijk ook al een beetje tegen.
In alle hectiek van afspraken fietste ik door het Oosterpark in Amsterdam. Daar spotte ik deze wishing tree! Fijn momentje van de dag.
In alle hectiek van afspraken fietste ik door het Oosterpark in Amsterdam. Daar spotte ik deze wishing tree. Nice.
Voor de eerste keer in het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht voor het concert van Paolo Nutini. Jammieeee jeeeej ❤️ Mooie zaal, heel sfeervol!
Voor de eerste keer in het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht voor het concert van Paolo Nutini. Jammieeee jeeeej ❤️ Mooie zaal, heel sfeervol! Eerder tipte ik Paolo Nutini’s nieuwe nummer al. Heb jij z’n nieuwe album inmiddels al geluisterd? Zo niet; zeker doen!
Hippie highlights mei41
Het is dat deze mannen bij me waren, anders was ik op Paolo afgegaan natuurlijk.
Op 4 mei stond "Hippies met een missie" in Volkskrant Magazine. Wat een verademing om te lezen! 2,5 jaar geleden nog uitgelachen worden om de naam van m'n website, en nu dit. Tip: lees het artikel nu via blendle :)
Op 3 mei stond “Hippies met een missie” in Volkskrant Magazine. Wat een verademing om te lezen! 2,5 jaar geleden nog uitgelachen worden om de naam van m’n website, en nu dit. Tip: lees het artikel nu via blendle 🙂
Hippie highlights mei7
Op 5 mei was het Bevrijdingsdag en dat vierden we met Moderne Hippies aan de hand van een Moderne Hippies Markt op Vrijland Festival!
Hippie highlights mei6
Een kleine impressie van de markt die dag 🙂
Hippie highlights mei8
En natuurlijk wat meer liefde mede mogelijk gemaakt door Moderne Hippies
Hippie highlights mei9
Cheers op de vrijheid!
Hippie highlights mei10
Lieve vriendinnetjes
10349401_632414283502970_356919599_n
Als jullie me op IG volgen, hebben jullie tijdens m’n verblijf op Ibiza een foto gezien van mij met dezelfde man. Hij stond in de “Top 3 Coolest People of Ibiza” volgens mijn local vriend Jo. En ik zag ‘m op Ibiza tijdens een opening, waar hij ook z’n verjaardag vierde en compleet stoned was. Totaal onverwacht… Liep ‘ie opeens ook rond op Vrijland Festival in Amsterdam! Check de foto uit Ibiza hier. Hihi!
Hippie highlights mei11
Zo simpel, zo lekker: brood van Hartog’s met avo, Himalaya zout en peper
Hippie highlights mei12
Een vermelding van Moderne Hippies in de Viva deze maand! Leuk!
Hippie highlights mei13
Ik kreeg als dank voor de blogpost over Bee Beauty een heerlijke massage. Daarnaast kocht ik daar de mascara van Lavera en de lippenbalsem van Hurraw. Die ben ik momenteel aan het testen voor jullie 🙂
Hippie highlights mei14
BIG highlight! De Facebookpagina van Moderne Hippies behaalde de 10.000 likes deze maand! Très awesome. En dank jullie wel!
Hippie highlights mei30
Een kleine indruk van alle afspraken deze maand: een date met m’n nichtje (vet lief!), uit eten op Moederdag met m’n schoonouders, de verjaardag van m’n vader, naar de IJ-halen met m’n broer, Conchita Wurst taferelen met vriendinnetjes en vrijwilligerswerk met papa. Allemaal extreem gezellig, want ik heb heel veel mensen deze maand weer gezien. (Maar het was wel erg druk!)
IMG_0724
Door alle choas heen hield ik af en toe een Telefoon Detox. Aanrader 😉
Hippie highlights mei15
Net zo simpel en lekker: brood van Hartog’s met zelfgemaakte hummus. Naar het recept van MH Yonna, maar inmiddels met een paar Marte-aanpassingen (minder citroen, meer peper & paprikapoeder).
Hippie highlights mei16
Ook werd ik door tweedejaars Communicatiewetenschapstudent Liza geinterviewd over Moderne Hippies voor haar kwalitatieve onderzoek. Ik heb zelf ook CW gestudeerd, dus dat vind ik extra leuk. Onwijs lief meisje en achteraf kreeg ik zelfs nog een cadeautje! Alles voor onderzoek! 😉
Hippie highlights mei18
Blogde ik 2 jaar geleden over het toen nog nieuwe “stadsboeren in A’dam”; heeft zelfs Bodegraven (waar ik vandaan kom) nu een buurtmoestuin. Heel cool om te zien! Op iedere bak zie je wie de bak verzorgen; bijna allemaal heel jonge kinderen. Ik weet soms ook niet hoe bepaalde dingen groeien, dus ik ben bijna jaloers op deze kids die het al zo vroeg leren!
Hippie highlights mei19
Mmmm… Zomerfruit! Jammie.
Hippie highlights mei20
We hebben deze maand al een flink aantal mooie dagen gehad in Nederland. Tussen de drukte door kon ik een middag naar het strand, en die kans pakte ik gelijk! Soms vraag ik me af waarom ik niet gewoon bij het strand woon! Zo lekker! ❤️
Hippie highlights mei26
Deze maand werd de website www.storiedistile.nl gelanceerd; een website waar ik aan mee ga helpen en waarvoor ik in juni naar Verona gestuurd word! In een eerdere blogpost heb ik hier al meer over verteld. Stay tuned!
Hippie highlights mei25
Tijdens de lancering met vrienden.. Zoals je kunt zien was de dresscode “stylish”. Mijn broek komt alleen van een kledingruil, m’n blouse van een Vintage Kilo Sale van We Are Vintage, m’n veren oorbellen is een cadeau geweest van een vriendinnetje en de overige sieraden heb ik gescoord op de markten op Ibiza. How stylish hippie can you get? 😉
The School of Life Amsterdam8
Ik werd deze maand ook uitgenodigd door The School of Life. En dat was super leuk! Wat The School of Life precies is en wat ik daar heb gedaan kun je hier lezen.
Hippie highlights mei27
Steeds minder of geen make-up dragende; af en toe met een beetje mascara (van Lavara dus!). Time for a selfie 😉
"If poetry is about love, and art is about love, and theatre is about love, and if opera is about love... why do we think design is about... functionality?"  Op een zondagmiddag naar Marcel Wanders in het Stedelijk Museum (je hebt nog twee weken als je dit ook leuk vindt om te doen!)
“If poetry is about love, and art is about love, and theatre is about love, and if opera is about love… why do we think design is about… functionality?”
Op een zondagmiddag naar Marcel Wanders in het Stedelijk Museum (je hebt nog twee weken als je dit ook leuk vindt om te doen!)
Hippie highlights mei28
Cool! Met dank aan mijn lieve moeder Hetty Veerman was het op 28 mei 2014 in honderden huizen “Moderne Hippies-dag”. Thanks lieve mam!
20140529-163219.jpg
Ondanks de keiharde regen de laatste week van mei, scoorde ik een toffe designerbril bij Eyewear-Vintage. Een absolute aanrader! Lees hier waarom.
Hippie highlights mei32
Ik werd uitgenodigd voor de opening van The Social Salon in The House of Ababa in Rotterdam.
Hippie highlights mei34
En daar kreeg ik o.a. een “Like 4 Real” (zie arm). Morgen (maandag 2 juni) komt er een blogpost van de opening online te staan 🙂 Keep you blogposted!
Hippie highlights mei31
Gisteren was het, na een maand vol afspraken, de eerste echte “vrije” dag deze maand. Die spendeerde ik spontaan met vrienden in Park Frankendael (een redelijk onontdekt en super fijn parkje in Amsterdam Oost). Fijne afsluiting van een drukke doch gezellige maand!

De eerste van deze maand begint met een nieuwe uitdaging: ik ga namelijk zo naar de kundalini yogales van MH Lauri! Ik ben heel benieuwd…

Meer foto’s zien? Volg me dan op Instagram (@mh_marte), Twitter (@modernehippies) en Facebook (/martevanliere).

Vertel: hoe was jouw maand?

Liefs, Marte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.