MODE & BEAUTY

Bohemian Mode // Hippie Holiday Outfits

Voor de feestdagen heb ik 10 tips voor “Hippie Holiday Outfits” met jullie gedeeld. Maar, zoals met alles: makkelijker gezegd, dan gedaan. Wat heb ik ervan waargemaakt? Bij deze kortbondig het resultaat aan de hand van foto’s! Heb je het oorspronkelijke artikel gemist? Lees die dan eerst hier.

Outfit #1: It’s a present!

hippie holiday outfits 1
Tijdens het kerstdiner voor vrienden droeg ik een trui die ik (toevallig) die week had gekregen van mijn “schoonmoeder”. Tja: met lieve (schoon)moeders kom je natuurlijk ook ver – en was ik vergeten als tip mee te geven ;). Aangezien de trui compleet bij de kerstsferen paste, heb ik ‘m toch maar aangetrokken. Met legging en classic pumps.

Outfit #2: Going vintage

hippie holiday outfits 2
Op Eerste Kerstdag ging ik voor tip #1: duik diep in je kast en ga voor een oude classic. Zoals bovenstaand jurkje van mij, die al 4 jaar oud is, maar ik eigenlijk nooit aandoe. Ik had een panty bij de Hunkemoller gekocht met “strik” en zo was ik bijna geen geld kwijt aan m’n tweede Hippie Holiday Outfit.

Outfit #3: Zomer going winter

hippie holiday outfits 3
Op m’n verjaardag ging ik voor bovenstaand zomerjurkje (tip #8) (de rug is namelijk open – dus dat maakt ‘m best ’s zomers) met m’n Kiboots eronder. Ik heb het niet bijzonder fris gehad, maar had een vestje bij me om erboven te dragen.
IMG_5820
Daarnaast had ik op Etsy een hoofdbandje gekocht, die voor extra hippie detail zorgde! (tip #3) 😉

Outfit #4: Chique doch cheap

IMG_5819
Sorry voor de slechte foto – m’n vriend is niet de beste fotograaf (hihi). Voor Oud & Nieuw gaven mijn vriend en ik een huisfeestje. M’n buurmeisjes gaven vlak hiervoor een kledingruil (tip #6), en daarom trok ik allerlei dingen aan die ik bij deze ruil had gescoord. De rok heeft ook nog eens een fantastische strik op de achterkant en is heel cool! How chique & cheap can you get?

Ik deelde m’n foto’s eerder al via mijn Instagram account (@MH_Marte).

En dan vergeet ik nog helemaal te zeggen, dat ik vlak voor de feestdagen naar de Vintage Kilo Sale was gegaan van We Are Vintage (waar ik ook een video report over maakte). Deze kleding droeg ik tussen de dagen door ;). Mede door de Vintage Kilo Sale en kledingruil ben ik nog steeds helemaal verzadigd, en ben ik bovendien mega goedkoop de feestdagen doorgekomen. Helemaal hippiestyle dus. Vergeet niet, dat het “recyclen” van kleding toch een beetje meehelpt in het “niet nóg meer kopen in deze consumptiemaatschappij”. De overige tips (de aztec legging, het lenen, online vintage shoppen en glitter toevoegen bewaar ik dus voor volgend jaar ;)).

Wat vind je ervan? En wat heb jij deze feestdagen aangetrokken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.