Hostel tip: Stayokay in Den Haag

Ben je op zoek naar een hostel in Den Haag voor je eerstvolgende citytrip? Denk dan eens aan het Stayokay hostel in Den Haag. Niet alleen heel praktisch, ook nog eens ‘sus-stay-nable’!

Moderne Hippies x Hostel Stayokay Den Haag - 9

Het hostel is erg makkelijk te bereiken per trein – het bevindt zich om de hoek van Den Haag HS – en is gelegen in een gerenoveerd pand in de karakteristieke stijl van de Amsterdamse School. Tof is het restaurant en de ‘living space’ van het hostel: The 5th. Hier kun je uitgebreid drinken en socializen, maar het is ook de aangewezen plek om lekker te kunnen werken of studeren.

Moderne Hippies x Hostel Stayokay Den Haag - 2

Moderne Hippies x Hostel Stayokay Den Haag - 4

Moderne Hippies x StayOkay Den Haag - 12

Sus-stay-nability

Wat ik ook kon waarderen waren de kleine details die bijdroegen aan een betere wereld. In hun woorden ook wel ‘sus-stay-nability’ genoemd. Of het nu was waar het eten vandaan kwam, het scheiden van afval, een kleine reminder als je de kamer uitging om de ramen dicht te doen (als je de verwarming aan had gezet) of de ‘swap shelf’ in de gang: je vindt het er.

Moderne Hippies x Hostel Stayokay Den Haag - 3

Moderne Hippies x Hostel Stayokay Den Haag - 6

Moderne Hippies x Hostel Stayokay Den Haag - 7

Oh oh, Den Haag

En dan: Den Haag (en Scheveningen) is zó gezellig. Zo is een bezoek aan het Escher Museum zeker de moeite waard, wil je zeker een rondje lopen in het Zeeheldenkwartier om te shoppen, maar is het ook heerlijk om lekker naar het strand van Scheveningen te gaan.

Daarvoor is Stayokay Den Haag dus de perfecte uitvalsbasis. Meer weten? Check hier de website.

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stayokay. Net als alle artikelen die we maken, staat onze boodschap, interesse en enthousiasme in het verhaal centraal. Deze samenwerking maakt het mogelijk om nog veel meer moois te maken voor de community. Heb je vragen over hoe we samenwerken met merken?
Stuur ons dan gerust een mailtje.

Reageer ook