DAGBOEK

Blog Workshop

Blogger Workshop Amsterdam

Zie je dit plaatje en denk je; “daar zou ik eigenlijk ook wel willen werken?”

Ik dacht twee jaar geleden precies hetzelfde, toen een vriendinnetje zo’n soort foto deelde op Facebook. En nu ben ik het gewoon – geregeld – aan het doen! Vorig jaar vanuit Ibiza, dit jaar vanuit Thailand. Holy shit!

Ik krijg geregeld de vraag van beginnende bloggers hoe ik dat heb aangepakt en of ik een keer zou kunnen afspreken voor een koffietje. Deze vraag wilde ik daarom graag bundelen in de vorm van een workshop! Daarin zal ik mijn expertise, ervaringen en inzichten delen en geef ik je mijn praktische tips. Verwacht veel persoonlijkheid, gezelligheid, inspiratie en ruimte tot vragen!

Enkele vragen die ik sowieso zal behandelen zijn:

Hoe krijg je bereik met een website?

Wat zijn de do’s en don’ts bij het opzetten van een blog?

Hoe kan je geld verdienen met een blog?

Wil je op de hoogte gehouden worden voor deze workshops? Stuur mij een mailtje naar marte@modernehippies.nl met als onderwerp “Workshop”, dan kan ik je vast op de mailinglist zetten en je op tijd op de hoogte houden over de locatie en datum. (Kosten: 30 euro ex btw!)

Laat in het mailtje ook gelijk weten wat jouw prangende vragen zijn!

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.