MODE & BEAUTY

Tried & Tested: lippenbalsem van Hurraw

Welkom in de Natuurlijke Schoonheidssalon! In deze rubriek vind je tips en reviews over natuurlijke, dierproefvrije en soms vegan cosmetica en andere verzorgingsproducten.

Door Liselore.

Hurraw1

Nu heb ik alwéér een fantastische en 100% verantwoorde ontdekking gedaan (ja, het wordt nog weleens wat met me!), ditmaal op beautygebied: Hurraw! Pun intended, want deze lippenbalsem is vegan en raw.

Wat betekent dat precies? Nou, Hurraw! is gemaakt van 100% biologische, plantaardige en cold-pressed ingrediënten (geen GMO!) en is niet op dieren getest. Plus: er zitten geen kunstmatige geur- of smaakstoffen, conservatiemiddelen, paraffine of parabenen in. (Check ook vooral Marte’s uitleg over waarom dit zulke schadelijke stoffen zijn!) In plaats daarvan worden er in de lippenbalsem natuurlijke oliën gebruikt, zoals amandelolie, kokosolie, jojoba-olie, cacaoboter en olijfolie. De verschillende kleuren en smaken worden veroorzaakt door een infusion (ja, net als met thee!) van kruiden, zaden, bast, etc.

En er zijn HEEL VEEL verschillende smaken (I’m getting to the really good part)! Serieus, de keuzestress was me bijna te veel. Van Earl Grey tot Licorice (ja! drop!) en van Green Tea tot Root Beer. Er is zelfs een hele reeks ayurvedische smaken die aansluiten op bepaalde gemoedstoestanden (vraag me daar vooral niet te veel over, gewoon proberen!).

Ik heb uiteindelijk voor de grapefruitsmaak gekozen en echt: hij smaakt en ruikt heerlijk fruitig (ik heb er zelfs complimenten over gekregen. Van mannen! Dat zegt wel wat – in mijn ervaring vinden de meeste mannen lippenbalsem altijd te plakkerig, of dat het niet lekker ruikt, of dat het afgeeft). De textuur is heerlijk: je lippen worden er zacht van zonder dat je een soort unintentional Christina Aguilera-effect anno 2000 hebt.

Zo. Nu heb ik wel weer genoeg geraved. Ga Hurraw maar gewoon kopen.

PS. Dat kan dus ook gewoon bij Cosmetics and care!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.