REIZEN

Travel Diary: Ibiza update #2 // Fotoshoot met Kindred Spirits

Wat je hiervoor eigenlijk nog even moet lezen:

Met (zeer) kleine oogjes werd ik wakker en was het eigenlijk pas de eerste echte dag op Ibiza. Dat betekende: tijd voor de fotoshoot met Kindred Spirits! Ik werd hierdoor gelijk geïntroduceerd met een prachtig stuk van het eiland: Cala d’Hort (tegenover het magische Es Vedra), in het zuiden van het eiland.

Bekijk hieronder enkele foto’s die backstage zijn gemaakt gedurende de dag:

backstage fotoshoot kiboots strand
Bij Cala d’Hort / Es Vedra – PRACHTIG!
backstage fotoshoot kiboots 1
De fotograaf besloot spontaan in het water te gaan staan. Met moeite kon ik ontspannen blijven kijken. Damn, laat die camera niet het water invallen…
backstage fotoshoot kiboots 2
Na een paar uur waren we naar boven gereden en hadden we een prachtig uitzicht bij zonsondergang.
backstage fotoshoot kiboots sunset 2
Free spirits!
backstage fotoshoot kiboots sunset
WAUW!

Ik vond het een super toffe dag, alleen vond ik het ook bijzonder vermoeiend! Of zou het toch door die korte nacht komen? Met een portie extra respect voor alle echte modellen in de wereld, waren we pas tegen 21.00 u klaar. En dat betekende voor mij dat ik snel door moest naar m’n volgende verblijf: m’n AirBNB kamertje in het noorden van het eiland! Goed uitgekozen weer: aangezien ik in het zuiden zat.

Dus daar ging ik: weer alleen op de weg. Weer in het donker, geen idee hebbende waar ik nou precies heen moest en of ik wel echt in het huisje zou eindigen dat ik “geboekt” had. En doordat ik de binnendoorweggetjes (niet zeer bewust) nam, was het extra donker (er waren nergens lantaarnpalen) en was er geen enkele andere auto te bekennen. Radio hard en een beetje meezingen dus, en rond 22 u kwam ik in mijn huidige huis aan. Ook daar zag ik bij daglicht niet waar ik zou gaan slapen, maar werd ik bij aanvang enorm warm ontvangen. De moeder des huizes ging gelijk eten voor me klaarmaken, en de vader probeerde in gebrekkig Engels uit te leggen waar ik de volgende dag boodschappen kon halen: “thiz iz ferri icological”. Ha, ze weten gelijk wat ik zoek, dacht ik. Wat een lieve mensen! Zo jammer dat ik niet wat meer met ze kan praten…

Het huisje is één van de goedkoopste die ik kon vinden op AirBNB en bevalt heel erg. Ik zal binnenkort een paar toffe foto’s en een filmpje laten zien van het huis, mocht je ooit ook (goedkoop) op Ibiza willen verblijven! Tot zover. Snel weer een nieuwe update :).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.