REIZEN

Travel Diary: Ibiza update #8 // Full moon party

Full moon party08

In update #6 vertelde ik je al over het contact wat ik op Ibiza heb met de “geimporteerde locals”. Zij brengen me naar plekjes waar ik anders, waarschijnlijk, nooit zou komen. En als het op Ibiza volle maan is, dan is dat natuurlijk genoeg reden om een full moon party te geven. Maar dit is geen feestje dat je op een website als “Ibiza Events” terugvindt. Hier moest je via-via vanaf weten.

En zo sprak ik (weer) in het noorden van het eiland af, met mijn geïmporteerde local vriend Jo, en gingen we naar Torre del Mular. Deze toren staat tegenover het Benirràs strand. Op dit strand lig ik geregeld, omdat dat vlak bij mijn huis is. (De volgende dag toen ik op hetzelfde strand lag, zag ik pas deze toren. Bizar besef dat we de avond daarvoor hier gewoon stonden…)

Het is misschien wel één van de vetste locaties waar ik ooit een feestje heb gehad! En vooral ook de manier waarop alles zo soepeltjes geregeld was. Iedereen legde wat geld in, want er was uitgebreid inkopen gedaan voor de paella die ter plekke gemaakt werd. Ook hadden mensen een stel speakers meegenomen, die op batterijen werkten, waardoor we toch een perfect geluidssysteem hadden. Er was zelfs een mobiele bar meegenomen door een andere geïmporteerde local, waardoor alle drank, die we zelf hadden meegenomen, op deze bar kon staan. De avond eindigde uiteindelijk in de toren, waar mensen tot zonsopgang door zijn gegaan…

Kijk hieronder mee naar enkele foto’s die ik die avond maakte:

Full moon party01

Full moon party03

Full moon party04

Full moon party05

Full moon party09

Full moon party11

Full moon party13

Ga je ooit ook naar Ibiza en wil je in contact komen met een (geimporteerde) local, ga dan zeker even naar ze op zoek. Zo heb ik Donovan leren kennen op de Las Dalias markt, en heb ik daar op de markt een uur mee staan kletsen. En ik werd aan Jo gelinkt, die ook een koffiebranderij heeft op het eiland (waar je ook hele leuke koffietastings kan doen! Daar binnenkort weer meer over).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.