DAGBOEK

Leukste Ondernemer van Amsterdam?

Leukedingendoen Leukste Ondernemer van Amsterdam Marte van Liere

Super cool! Na een fantastisch weekend met de Moderne Hippies Markt – heb je mijn bedankwoordje al gelezen? – heb ik vandaag te horen gekregen dat ik genomineerd ben voor “Leukste Ondernemer van Amsterdam” door leukedingendoen.nl!

Wil jij dat ModerneHippies.nl blijft bestaan, ik actief blijf bloggen en dit bloggerscollectief staande kan houden, én dat ik nog meer evenementen ga organiseren, zoals de Moderne Hippies Markt? Dan smeek vraag ik jullie om jullie stem! Mijn gehele naam is trouwens Marte van Liere ;). Stemmen doe je hier. Alvast ENORM bedankt voor jullie support!!!

Als ik nog niet duidelijk genoeg ben geweest hoe dankbaar ik ben voor alle bezoekers (zowel on- als offline), wil ik jullie graag verwijzen naar deze blogpost.