In de agenda // Bohemian Universe + winactie!

Op zaterdag 29 juli a.s. vindt er een festival plaats waarvan wij vinden dat jij ‘m moet (oké oké, niks moet) noteren in je agenda: Bohemian Universe!

Dit nieuwe festival zal gaan plaatsvinden op het strand van Scheveningen en is volledig geïnspireerd door de krachten van de natuur. Helemaal hippieproof, denken wij. Verwacht een dag en nacht gevuld met workshops, inspirerende sprekers, lekker eten, talloze eye-openers en lekkere muziek. In de ‘conscious line-up’ staan bijvoorbeeld Emanuelle Vos met food for thoughts en Bart Biermans, die komt praten over The Ice Man techniek. Maar ook als je je wilt verdiepen in kruiden, altijd al meer hebt willen horen over ayahuasca of hoe je stress kunt verminderen: je vindt het er. Daarnaast zal er ook een gezellig marktje zijn, waar je je horoscoop kunt laten lezen, yoga kunt doen en tweedehandskleding en vinyl kunt scoren. Natuurlijk is er ook een muzikale line-up, waarbij Omar Souleyman o.a. op het program staat.

Bohemian Universe - 3

Win!

Wij geven last-minute 2 x 2 tickets weg! Wil jij hier dit weekend met een vriend/vriendin bij zijn? Laat hieronder dan een berichtje achter met ‘new moon’ of ‘full moon’. Je kunt tot en met vandaag, 28 juli 17.00 u, reageren – de winnaar ontvangt een mailtje! Houd je inbox dan ook goed in de gaten.

Het festival wordt georganiseerd door Naturel beachclub en Pressense.

Bohemian Universe @ Naturel Beachclub Scheveningen
Wanneer: Zaterdag 29 juli
Tijd: 12:00 – 02:30
Tickets: Haal je hier
Facebook: Klik dan hier

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

3 reacties

Yfke -

Ik kende dit festival nog niet, maar het lijkt me heel interessant! Dus hierbij: “full moon”

Marloes -

Klinkt supertof! Ik kies ‘New Moon’, zodat ik die woorden na morgen hopelijk niet langer hoef te associëren met de gelijknamige Twilight film :’)

Pascal Cath -

Full Moon💫

Reageer ook