In de agenda // Design Icons Amsterdam + win!

Houd je van vintage én design? Dan word je, net als ik, héél enthousiast van het volgende event: Design Icons Amsterdam. Deze meubelbeurs is een van de grootste events in Europa op het gebied van 20e eeuws meubeldesign en vindt plaats in het weekend van 11 en 12 februari 2017.

Verwacht op de beurs: subtiele Madman stijl tot space age, van vintage koopjes tot aan objecten van museumkwaliteit en van originele interieurobjecten tot complete zithoeken. Designs van Wegner, Jacobsen, Braakman, Eames, Kalff, Sarfatti, Cadovius, Kramer, Alons.

Design Icons Amsterdam - 1

Jaaaa, bij zijn!

De groep vintage liefhebbers groeit. Zich afzettend tegen de weggooicultuur, kiezen steeds meer mensen ervoor om te investeren in de kwaliteit van ‘originals’. Meer nog dan een principe, is het een kwestie van smaak. Het gevoel bij een oud meubel en verliefd worden op de vormgeving… En dat is uiteindelijk het grootste compliment denkbaar voor een designstuk: na het verstrijken van een halve eeuw tijd, nog net zo geliefd te zijn. Design Icons is de etalage van deze tijdloze klassiekers. Bang om in een museum te belanden hoeven de beursbezoekers niet te zijn; alles is ter plekke te koop en mee naar huis te nemen.

Design Icons Amsterdam - 2

Het is een unicum om zo’n groot aanbod vintage design onder een dak te hebben. In een tijd waarin veel handelaren van winkels overgaan op online showrooms, biedt het Design Icons weekend de mogelijkheid tot rondstruinen, proef zitten, in kastjes gluren en het persoonlijke praatje met de eigenaar die graag meer over zijn stukken vertelt.

Je vindt er o.a. partijen als Judith Wolberink Gallery, Vervlogen Jaren, De Compaen en Kunstconsult uit Nederland, Pellegrini Design en Dierbaar Design (beiden BE), Gramercy Park (DE) en Molecula (GB).

Design Icons Amsterdam - 3

De beurs vindt plaats in de indrukwekkende Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Wie de gehele 140 meter van de hal doorloopt, wordt beloond met uitzicht over het IJ en het stadscentrum. Mobiccino is present met een mobiele espressobar.

Waar: Kromhouthal, Amsterdam-Noord
Datum: zaterdag 11 februari 2017, 14.00-18.00 // zondag 12 februari 2017, 10.00 – 18.00
Tickets: Koop je bij de kassa
Website: www.design-icons.nl

Win!

Vandaag geven we 2 x 2 kaartjes weg. Wil je langskomen? Laat hieronder een reactie achter! Easy as that. Morgen (27 januari) krijgt de winnaar een e-mailtje, dus houd je inbox in de gaten!

Foto’s via Designicons.nl

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

13 reacties

Esmée -

Leuke actie!💜 Lijkt me leuk samen met m’n vriend te gaan en iets leuks te scoren voor ons eerste huis samen!

Heleen -

Ja wauw hier wil ik graag heen! Niet alleen omdat het er nu al geweldig uit ziet, maar ook omdat ik op zoek ben naar een parel van een Tafel. Ik hoop op liefde op het eerste gezicht. Daarnaast wil ik misschien een eigen vintage shop opzetten en lijkt het mij ook vooral leerzaam om hier kennis op te doen! Liefs Heleen

saskia boerman -

Ik ga héél graag met mijn vriendin naar deze beurs. Ik ben mijn huis aan het ‘opfrissen’ en daar is nog ruimte voor mooie meubeltjes, hopelijk kan ik die daar scoren :-)

Heleen de Groot -

Kies mij! Helemaal gek van vintage spullen. Alleen er mist nog 1 pronkstuk in mn woonkamer, een parel van een tafel. Ik struin sites af maar zou “haar” zo graag in het echt willen ontmoeten. Ik hoop op liefde op het eerste gezicht. Oja en ik neem mn vriend mee want we gaan haar delen. 😉 Groetjes Heleen!

Esmée -

Leuke actie!💜 Ik zou heel graag met mijn vriend gaan om iets leuks te scoren voor ons eerste huisje samen!

Esmée -

Leuke actie!💜 Ik zou heel graag samen met m’n vriend gaan om wat leuks te scoren voor ons eerste huisje samen!

Ilva -

Wooow wat een toffe winactie! Lijkt me super leuk om heen te gaan met een vriendinnetje die ook gek is op vintage! Lekker struinen en inspiratie op doen!!

Pascal -

Heeeeeeel graag wil ik de kaartje winnen om inspiratie op te doen, creatieve en ruimdenkende mensen te ontmoeten en mijn ogen verwennen met al het moois en natuurlijk hoop ik tegen iets moois aan te lopen. 🙏🏻

Pamela -

Jaaaaa ook mij zouden jullie erg blij maken met twee kaartjes voor Design Icons Amsterdam! Groot liefhebber van vintage en design, net inwoner van Amsterdam en zoek nog wat leuke items voor mijn paleisje!

Sanne -

Jaaa, dit lijkt mij heel leuk! Wie weet vind ik wel dat ontzettende mooie kastje daar ✌🏼😃

Marije -

YES dat wil ik wel! Lekker snuffelen, inspiratie opdoen en misschien wel die mooie vintagestoeltjes vinden waar ik al zo lang naar op zoek ben!

May-Britt Aalbers -

Ik vind het heerlijk om rond te struinen en ideetjes op te doen op het gebied van vintage. Meer en meer richten wij ons huis daar ook op in. Ik houd er van! Hoe gaaf zou het zijn om dan ook aanwezig te zijn bij het Design Icons event en hier kaartjes voor te winnen!

Astrid Aveling -

Yes…. pu-lease! Vintage-addict! 😎

Reageer ook