In de agenda // Retreat Yourself Festival

Retreat Yourself organiseert al vijf jaar retreats op het gebied van yoga, mindfulness en healthy food in binnen en buitenland. En dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Daarom vindt op 19 augustus het Retreat Yourself Festival plaats bij duurzame vrijhaven Zwier nabij Amsterdam. Dit ontspannen festival staat in het teken van yoga, meditatie, lezingen, healings en massages. Helemaal hippieproof als je het mij vraagt!

Retreat Yourself - 3

Retreat Yourself is in 2012 opgericht door Willemien van Egmond, tevens schrijfster van het gelijknamige boek. Ze organiseert het hele jaar door inspirerende retreats in onder andere Nederland, Ibiza en Marokko. Zelfontwikkeling, bewustzijn en leven vanuit je hart staan daarbij centraal. Dat geldt natuurlijk ook voor het Retreat Yourself Festival. Je kunt gedurende de hele dag (of zelfs het hele weekend, als je overnachtingen bijboekt!) genieten van yoga- en meditatielessen, lezingen van onder andere Kyra de Vreeze, een workshop SUP yoga, massage, verschillende healingsessies en de ontspannen sfeer. Denk: rondlopen op blote voeten, verbinden met gelijkgestemden, nieuwe dingen proberen, heerlijk eerlijk eten en bergen inspiratie om mee naar huis te nemen.

RYF

Eerder schreef Zoë al over Zwier en dat het de perfecte plek is voor een pauze in een druk leven. Deze unieke plek aan de waterkant van de Vinkeveense plassen focust zich op duurzaamheid en het vrije leven. Het verbinden van stad en natuur is waar ze goed in zijn. Zwier noemt zichzelf dan ook terecht ‘de vrijhaven van de stad’. Een perfecte locatie voor een retreat, en al helemaal voor Retreat Yourself Festival!

Wat: Retreat Yourself Festival
Wanneer: Zaterdag 19 augustus
Hoe laat: 10:00
Waar: Winkeldijk 20a, Vinkeveen
Website: www.retreatyourself.nu 

Facebookevent: Klik!
Tickets: Vind je hierZie ik je daar?

Iris is freelance tekstschrijver voor bedrijven die zich bezighouden met duurzaamheid. Ook deelt ze op haar blog verhalen over haar eigen reis naar bewuster, natuurlijker en duurzamer leven. Dit jaar is zij in Nederland, maar vanaf volgend jaar verhuist zij met haar vriend naar Portugal om daar een eigen eco-project op te zetten.
Je kunt haar volgen via haar blog, Instagram, Facebook, Pinterest en Twitter.

1 reactie

Marieke -

Wat leuk en interessant zeg! Ik heb het boek Retreat Yourself van Willemien, een aanrader.

Reageer ook