In de agenda // VeggieWorld + win!

Dat we minder en milieubewuster moeten eten, meldde het RIVM onlangs al. Vooral dierlijke producten moeten in de ban. Maar wat zijn gezonde alternatieven en waar zit de innovatie? Viva Las Vega’s laat het op 11 en 12 maart zien tijdens VeggieWorld in de Jaarbeurs, Utrecht. VeggieWorld is een van de grootste beurzen in Europa op het gebied van vega en vegan. Ruim 70 ondernemers en inspirators uit binnen- en buitenland, waaronder vegabodybuilder Patrik Baboumian, geven peptalks, workshops en kooktips.

Verder staan er op het programma lezingen van Lisa goes Vegan, Lisette Kreischer, Squadcilla en Lisa Steltenpool. Op de beurs organiseert Viva Las Vega’s ook een eigen Vega Voedseltop in samenwerking met The Dutch Weed Burger.

Website: www.veggieworld.de/nl/event/utrecht-nl
Wanneer: 11 & 12 maart
Waar: Jaarbeurs, Utrecht

Winnen!

Wij geven 5 x 2 tickets weg! Winnen? Reageer hieronder dat je wilt komen. Op 3 maart ontvangen de winnaars een mailtje, dus houd je inbox in de gaten!

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

11 reacties

Nina -

Ik zou hier graag naartoe willen! ik eet nu 2 maanden vegan en wil graag mijn vriend meenemen naar de beurs om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Jolien -

Hier wil ik heel graag naar toe! Ik hou van vegan events :)

Marie-Louise -

Lijkt mij super leuk om daar heen te kunnen gaan, want ik wil veel meer weten over het leven als veganist! 😁

Jennifer -

Ik wil daar graag heen! Ik eet nu sinds drie maanden geen vlees meer. Nadat ik in Ghana meerdere gesprekken heb gehad over vlees eten (en dan voornamelijk vlees van dieren die wij niet zo snel zouden eten) voelde ik me zo hypocriet dat ik wel koe of kip eet. Daarnaast werd ik me er deze keer van bewust dat ik tegen de manier ben waarop ze in Ghana dieren behandelen, maar ondertussen stimuleer ik wel een industrie die ook niet zo fijn omgaat met dieren. Al met al vond ik mezelf dus heel hypocriet, en ben ik per direct (oké behalve die keer dat ik per ongelijk maaltijdsoep met kip had gekocht) gestopt. Thuis ben ik de enige die geen vlees eet, dus ben niet zo bekend met alternatieven en wil er graag over leren :)

Hailey -

Ja! Ik wil hier ontzettend graag naar toe! ZO een fijn evenement! Daar moet ik bij zijn! <3

Mariëlle -

Ik heb al kaartjes, ik ontdekte dat een oud collega van me ook helemaal into vega/vegan is. ZO leuk <3 Dus de actie sla ik over, maar ik ga zeker hihi :)

Immy -

Ik zou hier graag een kijkje willen nemen! Ik eet ongeveer 1 a 2 keer per week vlees maar wil langzaam de overstap naar geen vlees gaan maken (kleine stapjes werkt voor mij het beste). Ben dus erg benieuwd naar deze beurs, wellicht weer een stapje in de, voor mij, gezonde en fijne richting!

Ilva -

Wow! Super leuk om heen te gaan 😁 Toffe winactie

Lena & Wendy -

Jaaaaa leuk winwinwin! Wij willen ontzettend graag heen…. 💚foodies
Mooooi samen “foodies” doen en weer een nieuwe vlog maken.

Wilma -

Ik wil hier zoo graag heen :)

Kim -

Ik wil heel graag komen 😀

Reageer ook