In de agenda + Win! // Las Dalias on the Road: 5, 6, 7 & 8 mei 2016

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan komt Las Dalias van donderdag 5 mei tot en met zondag 8 mei 2016 naar de Westergasfabriek in Amsterdam. Twee jaar geleden bezocht ik voor de eerste keer de Las Dalias markt op Ibiza, toen ik er een tijdje woonde. Man man man, wat ben ik toen verliefd geworden op dit heerlijke eiland. Ik zou er best wat vaker heen kunnen en willen gaan. Vandaag kijk en droom ik terug. Ik laat je enkele foto’s zien die ik in 2014 van de markt maakte én we mogen kaartjes weggeven voor de markt in Amsterdam. Stay tuned!

Las Dalias Saturday Market Ibiza01

Las Dalias is al 30 jaar een begrip op Ibiza en inmiddels een internationaal merk geworden. Jaarlijks wordt de markt door bijna een miljoen bezoekers bezocht. De ontspannen sfeer, kleurrijke en handgemaakte producten, goede muziek en het lekkere eten is voor vele vakantiegangers echt een dagje uit.

Las Dalias Saturday Market Ibiza08

Las Dalias Saturday Market Ibiza12

Las Dalias Saturday Market Ibiza11

Las Dalias Saturday Market Ibiza06

Las Dalias Saturday Market Ibiza15

Las Dalias Saturday Market Ibiza14

Las Dalias Saturday Market Ibiza13

Las Dalias Saturday Market Ibiza10

Las Dalias Saturday Market Ibiza09

Las Dalias Saturday Market Ibiza07

Las Dalias Saturday Market Ibiza04

Las Dalias Saturday Market Ibiza03

Las Dalias Saturday Market Ibiza02

Met meer dan 80 stands, een groot muziekpodium en 150 ‘hippies’ vanuit Ibiza belooft het weer een waar bohemian spektakel te worden.

Goed goed, om de échte bevrijdende hippiesfeer valt te twisten. Toegegeven: dat viel me op Ibiza eigenlijk ook al een beetje tegen [lees hier maar]. Desalniettemin kan ik na twee jaar zeggen (zo lang ben ik alweer niet op het eiland geweest): ik mis Ibiza. En ik vind het best leuk om op deze manier de Ibiza-sfeer te mogen proeven.

Ik heb er immers ook de slangenring vandaan, die o.a. bij mijn lievelingssieraden hoort en ik bij ongeveer elke Look of the Week draag.

Wil je op de hoogte blijven van Las Dalias on the road of alvast tickets kopen? Volg ze dan op Facebook of ga naar www.lasdaliasontheroad.com.

Winnen!

Moderne Hippies mag 4 maal 2 tickets weggeven! Wil jij kans maken? Dit moet je doen:

Twee jaar geleden schreef ik geregeld een Travel Diary over mijn tijd op Ibiza, gevolgd op een rits aan Travel Tips. Na het lezen van deze artikelen kom je instantly in een lekkere Ibiza-vibe. Reageer onder dit artikel waar jij op Ibiza het liefste heen zou willen gaan, n.a.v. één van de onderstaande artikelen:

Extra karmapunten als je Moderne Hippies volgt op:

Volgende week donderdag 28 januari ontvangen de winnaars een e-mailtje, dus houd je inbox in de gaten!

18 reacties

Xiao -

Aiii! Ik wil nog zoveel zien en Ibiza staat zeker nog op mijn lijstje om te bezoeken. Lekker jezelf de diepte ingooien en het land te ervaren met de locals. Dat is toch weer een andere ervaring dan dat je alles meemaakt met de overige toeristen. Het Benirrás strand sprak mij sowieso al aan, het kunnen trommelen daar geeft wel die finishing touch! Lekker in het zonnetje muziek maken en heel veel lol hebben. Las Dalias markt lijkt ook me zeker een toffe plek om te bezoeken. Hopelijk wordt de markt in Amsterdam de eerste kennismaking met Ibiza!

Priscilla -

Ik ben in portinax geweest in ibiza, ver van alles af, maar wel lekker ibiza stad een beetje verkent. Graaaaaag nog veel meer willen zien van al die hippie marktjes!

Jose -

Ooh wat heerlijk! Las Dalias naar Amsterdam!
Ik heb deze markt 2 jaar geleden ook bezocht toen ik op Ibiza was, wat een sfeertje.
Mijn dochter was toen 4 en op de markt was een handpoppenspeler. Deze man was een genie en mijn dochter was helemaal weg van hem, ik kon haar uren bij hem achterlaten maar mee naar huis, ho maar…
Misschien komt deze man ook naar Amsterdam??
Wat mij echt geweldig zou lijken is het trommelconcert op het strand Benirràs. Ik had hier nog nooit van gehoord maar toen ik de foto’s in jouw artikel bekeek kon ik me helemaal inbeelden daarbij te zijn. Wat moet dat geweldig zijn, de muziek, de mensen bij elkaar… Warmte.

Sammy -

Ik ben nog nooit op ibiza geweest 😲maar las dalia lijkt me te gek om als kennismaking heen te gaan
..ibiza here i Come 😉😉

Petra Hoogstraaten -

Ik ben het met je eens dat de markt op Las Dallias en Punta Arabi behoorlijk commercieel (zijn geworden). Ik ben nu 5 keer op Ibiza geweest maar toch kan ik het vaak niet laten om er even langs te gaan. Op mijn wensenlijstje staat inderdaad om nog een keer naar de vlooienmarkt te gaan. Dus dat gaat ‘m de volgende keer echt worden. Ik kan ook niet wachten om dan weer naar Cala d’Hort te gaan. Wat een magische plek… met uitzicht op Es Vedra.
Dussss….. ik doe graag mee met de verloting. Een beetje Ibiza style met Las Dallias in Nederland. Heerlijk!

Vera -

Trommelen op Benirràs lijkt me echt geweldig! Ik ben nog nooit op Ibiza geweest, maar ik zou er zo graag heen willen om de sfeer te proeven! Helemaal in de wolken zijn van de muziek en even niet denken wat er allemaal om je heen gebeurt lijkt me echt geweldig!
Daarnaast natuurlijk de hele mode, sierraden en hippie-hebbendingetjes, I Love It!! Wat zou ik graag zo een leven willen leiden… :)

Gina -

Oh heerlijk al die blogs over Ibiza. Het heeft mij doen besluiten om volgend jaar in 2017 samen met mijn twee kinderen te gaan backpacken en alle info mee te nemen en er een mooi avontuur van te maken. Ik heb alle blogs gelezen met plezier en ook comment gegeven. Ik had je al op FB,Twitter en Instagram, dus ik hoop dat ik samen met mijn oudste van 15jr naar Las Dalias in Nederland mag gaan. Hope so, fingers peace.
Sowieso heerlijk om even dat gevoel te hebben dat ik er zelf ook een beetje was. Dank je Zoë.

Liefs and peace G

nancy -

Trommelen op benniras mmm ondergaande zon. Heerlijk wil zo weer terug naar ibiza.

Myrthe -

Mmm….nog nooit op Ibiza geweest en voel me wel altijd erg aangetrokken tot de sfeer die het eiland uitstraalt…. Die heerlijke hippiemarkten zoek ik in Nederland dan ook graag op. Net als vlooienmarkten overigens…. Hé…dan is de Sant Jordi vlooienmarkt natuurlijk wel een schot in de roos…toch maar een reis gaan boeken dan! Of hopen op kaartjes….of gewoon allebei, Hihihi…. Kan de hippie in mij weer helemaa los!
Hele gave actie Zoë!

Wendy -

Nog nooit op Ibiza geweest; ik ga dus volledig op jouw ‘recensies’ af en als ik die lees.. (voelt het alsof ik er echt ben) zou ik graag eens naar Cala Salada & Saladita gaan. Voor een beetje yoga, beetje relaxen en maximaal magisch genieten!

Fenna -

Uuuuuh Benirràs of course! Wat een vibe en zon ☀️

Bianca Schrijft -

Wat moeilijk om 1 plek te kiezen! Ik denk dat ik dan ga voor de full moon party. Dat lijkt me heel bijzonder om mee te maken.

Wilma -

Toen wij op ibiza waren was de markt bij Sant Juan erg minimaal. Er stonden iets van 5 kramen. Het regende die dag (eigendlijk onze hele vakantie) dan ook pijpenstelen. Eén van de marktverkopers vertelde dat het voor het eerst sinds het begin van de markt zo regende tijdens een marktdag, en dat de markt dus ook nog nooit zo klein was geweest. Ik zou super graag terug gaan om die markt te bezoeken. Ook zijn wij verliefd geworden op het strandje van Cala Vadella. Daar zou ik ook zeker weer naar toe gaan!

Zoë -

Aaah serieus? Dat is echt ontzettend jammer, want ik ben juist verliefd geworden op Ibiza vanwege dit schattige marktje! Zeker de moeite waard om nog eens heen te gaan.
Leuk dat je meedoet aan de winactie!

Wilma -

Ja dat was echt super jammer. Ik had op je blog gelezen dat het zo leuk moest zijn dus baalde behoorlijk. Maar Ibiza blijft heel bijzonder. We hadden super slecht weer en een vreselijk appartement en toch willen we terug. Zegt toch iets over Ibiza denk ik 😉

Claire -

De afgelopen 5 jaar 3x op Ibiza geweest. The best Island in Europe for sure. Ik zou elke zondag wel terugwillen naar Benirras. Dat is voor mij het ultieme Ibiza gevoel. Met het scootertje cruisen over het eiland om daar met de blote voetjes in het warme zand neer te strijken terwijl de zon ondergaat, kids spelen aan de waterlijn en wij onder het genot van een baco bij het haardvuur naar de trommelaars luisteren. Freaking geweldig :-)

Sophie -

Ik volg jullie toch al een hele tijd, maar je Ibiza avonturen had ik gemist. Wat het lijkt me géweldig om daar een tijdje te kunnen werken! Ik heb meteen alle artikelen teruggelezen, en volgens mij word ik het enthousiasts San Juan markt, en Benirras! Las Dalias lijkt me ook geweldig om mee te maken met mijn beste (hippie)vriendinnetje, dus ik doe zeker mee!

Kim -

Si, al 5x op Ibiza geweest maar nog niet naar Las Dalias geweest (shame shame). Naar aanleiding van je artikelen ga ik zeker voor Benirras: wat een heerlijke zondagen zijn dat! Las Dalias in Amsterdam lijkt me super om mee te maken!!

Reageer ook