In de agenda + win // Wicked Thoughts #1

Wie ben ik? Ben ik wie ik wilde worden toen ik klein was? Wie zijn nu eigenlijk mijn vrienden? Ben ik de enige die ten onder gaat aan stress, burn-outs en paniekaanvallen? Is sex, drugs & rock ’n roll dan het enige waar ik mijn plezier uit haal?

Het geweldige Wicked Grounds (je weet wel, waar ik ooit workshops heb gegeven) organiseert voor de eerste keer Wicked Thoughts. Een avond die volledig in het teken staat van verbinden, prikkelen, inspireren, lachen, geraakt worden, stilte en muziek.

wickedthoughts

Wicked Thoughts is er om je op nieuwe gedachten te brengen of de oude te doen herleven. Dit kan de eerste stap zijn richting een meer zinvol en bewust leven of een bevestiging dat je het juist pad bewandeld. Tijdens de eerste Wicked Thoughts opent Kari van de Clearheadclub de avond met een openingssessie voor innerlijke ruimte en bewustzijn. Daarnaast komt Wiggert Meerman (34) van podcast Eindbazen spreken over de persoonlijk achtbaan die hij meemaakte nadat hij in een burn-out terecht kwam, waarin hij o.a. vertelt over zijn meest leerzame momenten in de jungle waarin hij ging jagen met indianen en Ayahuasca gebruikte. Ook wordt de tijdloze ontsnapping van de dagelijks struggle called life behandeld: sex, drugs & rock ‘n roll. Dr. Nabben van de Universiteit van Amsterdam komt vertellen over de 5 grote bloeiperiodes in de Amsterdamse uitgaansscène van 1890 tot 2017 en licht o.a. de eerste jazz-cafe’s, pleiners, dijkers, provo’s, vetkuiven, hippies, speedfreaks, heroïne-junkies en technoravers uit.

Genoeg voer voor een inspirerende avond & een portie zelfontwikkeling. Ik ben erbij! Jij ook?

warehouse_wicked

Your beliefs become your thoughts,
Your thoughts become your words,
Your words become your actions,
Your actions become your habits,
Your habits become your values,
Your values become your destiny.
– Mahatma Gandhi

Wat: Wicked Thoughts #1
Wanneer: Woensdag 17 mei 2017
Hoe laat: 19:30
Waar: Generaal Vetterstraat 55, Amsterdam
Website: www.wickedgrounds.nl
Facebookevent: Daar kom je zo
Tickets: Zeker doen door hier te klikken

Win!

Moderne Hippies mag 2 tickets weggeven. Wil jij kans maken? Reageer dan onder dit artikel en geef hierin gelijk aan of je alleen wilt komen of met een vriend. Extra karmapunten als je Moderne Hippies volgt op Facebook en Instagram en Wicked Grounds op Facebook, Instagram en Twitter. De winnaar ontvangt 1 mei bericht! Houd je inbox dus in de gaten.

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

13 reacties

Noa -

Hi Zoe, Graag wil ik kan maken op 1 of 2 kaarten! Ik zit momenteel in mijn afstudeerfase en wil graag bewuster leven en keuzes maken vanuit het hart. Ik weet wel wat ik belangrijke waarden vind maar nu nog een kwestie van prioriteiten stellen en niet alles tegelijk willen! Een blog lijkt mij leuk, retreats geven in het buitenland, leven als digitale nomade, een videoproductiebedrijf, boeken schrijven….iets teveel tegelijk dus ik moet wel kiezen ben ik bang..:-/. Ik maak graag kan op de kaart(en)!

Groetjes, Noa

Mascha -

Oh graag zou ik met een vriendin deze avond willen bijwonen…. en dus de 2 kaartjes winnen.
Grtz. Mascha en hopelijk tot snel…

Meike -

Ja ik wil! Een hoofd dat toch al overuren maakt en de gekste gedachten heeft, kan wel wat inspiratie en mooie woorden/gesprekken gebruiken… Ik zou dan gaan met Anne of alleen… kan niet kiezen!

Annemieke -

Heel erg leuk! Graag wil ik dit cadeau doen aan mijn vriendin. Ik denk dat wij (als werkende moeders) deze inspiratie goed kunnen gebruiken want op dit moment zijn wij totaal niet in balans :)

Wendy -

Lijkt me onwijs leuk en inspirerend! Ik kom graag samen met mijn vriend, hij kan wel wat inspiratie gebruiken en leuke uitjes zijn we altijd voor in :-)

Niels -

Ja! Ik wil heel graag die kaartjes winnen. Denk dat m’n vriendin en ik eraan toe zijn om ons te resetten en de juiste dingen op waarde te schatten. Juist na alle enorme stomme dingen die gebeurd zijn in ons leven.
Peace. Love. Serenity. :)

Liesje -

Interesting…

Joanneke -

Yihaaa dit lijkt me nou wel wat. Even afreizen vanuit het hoge noorden naar een echte stad. 😉
Lijkt me zeer inspirerend..interessant en wie weet brengt het mij nog ergens.
Lijkt me awesome.. 😀
Alleen gaan is chill!

Michelle -

Ik zou hier zoooo graag heen willen! Brainfood! Ik zou hier alleen naar toe willen.

Desi -

Wauw wat awesome! Ik had het al voorbij zien komen op Facebook en ik was toen al direct geïnteresseerd. Dat klinkt echt als een manier waarop ik mijn avond in wil vullen. Stiekem lijkt het me ook heel leuk om jou een keer te ontmoeten! Ik kom graag samen met een vriendin, al vind ik het ook prima om alleen te gaan.

Leonie -

Dat lijkt me een mooie & inspirerende invulling van mijn vrije woensdag. April & mei zitten vol met (leuke!) sociale dingen. Daarom zou ik hier juist alleen naar toe willen, een fijn avondje voor mezelf.

Tom -

Wat dik! 😀

Marlon -

Lijkt me superleuk en inspirerend om bij dit event aanwezig te zijn samen met een vriendin!

Reageer ook