In de agenda // Zomerfeest Blijburg + winactie

Op zaterdag 16 juli gaat Blijburg de zomer vieren, in gypsy stijl! Lees snel verder, want vandaag geven we last-minute nog kaartjes weg voor dit fijne feestje.

Na het grote succes van het Lentefeest, is het tijd voor de zomerviering. Een bonte familie verzamelt voor een dans rondom het vuur.  Een dans in het Blijburgse zand, in het licht van de zonsondergang. Een nacht vol met live muziek, voedsel op het vuur, zwierende rokken, tipi’s, huifkarren en diepe melodieuze beats.

Zomerfeest Blijburg

© Blijburg

De Kapel

Aan het begin van de avond wordt de Kapel in stijl geopend door DJ favoriet Forest of Heroes – bekend van Shoeless en Hemeltjelief – en de ultieme sfeerneerzetter. Op zijn tunes wordt er gedineerd aan lange tafels, blote voeten in het zand, turend naar het water. Tijdens het diner wordt er rondom de lange tafels akoestisch gespeeld door een acht-koppige (!) gypsyband genaamd Ogto Gadje.

Als het diner erop zit, worden de eerste danspasjes gedaan op een eigenzinnig collectief uit Utrecht: Ka Do Ne. ‘Tropical Bass Explosion’  zoals ze het zelf omschrijven. Na deze explosie wordt de spanning toch nog een stukje opgevoerd met LOONALOOP, live! Deze bekende Australische band komt net terug van hun optreden op Glastonbury. Loonaloop is een muzikale ervaring die oppikt en even in een andere dimensie laat dansen.

Om de cirkel rond te maken is het daarna de beurt aan Tripping Jaguar. Deze beruchte katachtige, die tegenwoordig als dj de wereld afreist, neemt je een stukje dieper mee op avontuur, hup de jungle in. Sjamanen die fluisteren, spirits die wakker worden, mooie beats en verfijnde trommels.

De Salon

In de Salon verwelkomt Blijburg deze editie Habitat! Habitat is een rondreizend feestjesverhaal. Zo waren ze al in de Radion en op het Kunstenaarsbal te vinden. Het is hun missie om een leefomgeving te creëren waarin nachtvlinders, showpony’s, vreemde eenden, sloddervossen en schouderapen met een liefde voor goede muziek kunnen bloeien en gedijen. Zij roepen hun verschillende creatieve roedels op om een habitat te creëren aan het strand. Parade-dj-paardjes Fowls & Boris van Reev staan paraat.

De Kelder

Last but not least wordt er tot de late uurtjes in de stomende kelder de druk opgevoerd met een Afrobeat Afterparty. DJ-collectief Hotmamahot heeft de eer om deze bijzondere plek om te toveren tot een gypsy jungle. Met hun ‘rare records from under the radar’ verrassen ze je met tunes van over de hele wereld.

Zomerfeest Blijburg
Wanneer: 16 juli 2016
Tijd: 17.00 – 05.00
Line up:
Kapel: Trippin Jaguar, Loonaloop (live), Kako Da Ne, Forest of Heroes, Ogto Gadje (live)
Salon: hosted by Habitat: Boris van Reev, Fowls, TBA
De Kelder: DJ-collectief Hotmamahot

Winactie!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro en koop je hier.

Wil jij met je vrienden langskomen? We mogen 1 x 2 kaarten inclusief eten en 1 x 4 kaarten exclusief eten weggeven! Laat hieronder weten welke kaartjes je wilt winnen.

Natuurlijk ontvang je extra karmapunten als je:

Einde dag krijgt de winnaar een berichtje in zijn/haar inbox!

Op het vernieuwde Blijburg  kun je spelen in het zand, luisteren naar live muziek, trouwen, dansen, culinair eten en op zonnige dagen heerlijk zwemmen. Ontbijt, lunch, borrel en diner, 7 dagen in de week geopend. Voor de rest van de zomerprogrammering check hun website: www.blijburg.nl

Afbeelding door Life of Rebels

11 reacties

daniella -

Ik zou heel graag weer een keer met mijn man ergens naartoe willen, we hebben 2 kleine kinderen en zijn al veel te lang niet zonder kinderen uit geweest. Ik zou het dan ook geweldig vinden om 2 kaartjes met eten willen winnen.

Sharon -

Wat lijkt het me heerlijk om daar de zomer te vieren! Met de zon die morgen de hele dag gaat schijnen en mijn blote voeten in het zand waan ik me dan vast even op vakantie in het buitenland! Het liefst zou ik met drie vriendinnen gaan, maar samen met een van mijn vriendinnen uit Amsterdam daar gaan eten lijkt me ook geweldig!

Nicky -

Heb eerst een BBQ daarna kom ik graag meefeesten! 4x 1 kaart aub

-

Mooi feest om hier het eerste weekend van mijn vakantie door te brengen met 3 van mijn vrienden!

Tessa Hartog -

2 kaartjes bedoelde ik dan! :)

Tessa Hartog -

jaaa dit klinkt echt zo leuk! Ga graag voor de kaartjes zonder eten!

Kim -

Zoo jammer dat ik niet kan want dit klinkt leuk! Veel plezier voor iedereen die gaat.

Romy -

Ooooh leuk, ik ga heel graag voor de twee kaartjes met eten. Onze dochters zijn een nachtje logeren en dan kunnen mijn lief en ik heerlijk genieten van de zomeravond en nacht!Ik zie zwierende rokken, bloemen in het haar, lief met linnen blouse, koele prosecco en een prachtige sterrenhemel in vrij blijburg voor me…….droom en zucht

Doinja -

Wauw! Dat klinkt tof! Heel graag twee kaartjes inclusief eten! Spannend!

Fieke -

Lieverd, ik zou graag 1×4 kaartjes willen voor mij en mijn vrienden. Blijburg staat altijd hoog op het lijstje dus hier willen we ook graag bij zijn :)

Frederique -

Dag Zoé. Heel graag voor twee personen inclusief eten…..we hebben er al veel zigeuner vakanties opzitten dit jaar en blijven nu een weekje thuis maar zijn op zoek naar toffe plekjes, leuke mensen en zeker naar een speciaal sfeertje… dat festival klinkt perfect… Geniet van het zonnig dagje

Reageer ook