INSPIRATIE

Inspiratie // Een mooie denkwijze uit het Sjamanisme

Sjamanisme

Wist je dat volgens het Sjamanisme alle woorden die we uitspreken voorspellingen zijn? Alles wat wij denken of zeggen wordt trapsgewijs de realiteit. Wanneer ik tegen mezelf zeg dat ik niet slim of mooi ben, ben ik volgens het Sjamanisme letterlijk tegen mezelf aan het schelden. Ik gooi deze negativiteit het universum in en dat zal alleen maar negatief naar mij terugkeren. Deze gedachtegangen breng ik de wereld in en brengt me daarom ook in situaties en resultaten die deze gedachten bewijzen. Laten we ons vanaf vandaag weer wat voornemen: laten we op onze woorden letten – vooral die we tegen onszelf zeggen – en ons ervan bewust zijn hoe onze woorden invloed hebben op onze lichamen en onze levens.

// volg Marte op Instagram, Twitter en Facebook 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.