INSPIRATIE

Inspiratie op YouTube // Mimi Ikonn

Het is even geleden dat ik een inspirerende YouTuber heb gedeeld op mijn blog. Dat is eigenlijk heel krom, want sinds februari (a.k.a. sinds Thailand) ben ik een befaamd YouTube-volger. Ik weet niet of je heb hebt gemerkt, maar voor de generatie onder ons (als in 20 jaar en jonger) bestaat TV niet meer. YouTube en alles-video op andere apparaten dan de TV is de shit. En ik ga daar natuurlijk compleet in mee, want ik vind dat cool. En ik begrijp dat wel! Dus alle Nederlandse YouTubers (noem een Teske, noem een Enzo Knol): jawel, ik ken ze. En soms kijk ik weleens wat van ze, ook al val ik totaal niet onder hun doelgroep. Ik begin het steeds meer te waarderen en zie het echt als entertainment.

Een YouTuber die ik een paar maanden geleden ook volg is Mimi Ikonn. Mimi is een mega-entrepeneur (ze heeft een eigen bedrijf voor haarextenties) en is mode- en beautyblogger. Nu zegt je dat misschien niet zo snel iets. Ik bedoel: ze is fan van fast fashion, iets waar ik niet achtersta, en haar modesmaak is compleet anders dan de mijne. Ze draagt shitloads aan make-up; iets waar ik helemaal geen verstand van (of interesse in) heb. Toch verwerkt Mimi enorm veel mindstyle in haar filmpjes en dat zorgt ervoor dat ik altijd uitkijk naar haar nieuwste filmpjes, of het nou een reis- of modevlog is. Je leert echt kennen waar ze vandaan komt en hoe ze zichzelf omhoog heeft gewerkt. Ze geeft om haar eigen gezondheid en die van haar omgeving en koopt alles biologisch. Ze is heel open over haar opvattingen, die heel positief en waardevol zijn. Daarom deel ik een paar van mijn favoriete filmpjes vandaag met jullie. Misschien worden jullie ook wel een beetje fan van haar!

Het eerste filmpje dat ik van Mimi zag, waardoor ik waarschijnlijk gelijk wat meer respect voor haar kreeg. Heb je mijn artikel deze week al gelezen om gelukkiger te zijn met jezelf? 🙂

Even serieus, hoe cool om zo je verjaardag te vieren?

Deze film zorgde ook voor mijn artikel met tips om fijn aan je dag te beginnen!

Je kunt haar blog natuurlijk ook volgen via www.mimiikonn.com. Meer inspiratie op YouTube? Check ook Sanny zoekt Geluk en Soul Food Passion Fruit.

Het idee van mijn eigen YouTube-kanaal heerst ook steeds meer. De reisvlogs over Thailand waren een try-out, juist omdat ik me er toentertijd in verdiepte. Dit soort dames helpen mij vormen wat ik op een dag graag neer zou willen zetten.

Wat vind jij van Mimi? En wie kijk jij graag op YouTube?

Bron foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.