INSPIRATIE

Inspiratie + Win // Originele cadeaus voor baby’s

Mensen die vanuit hun passie en creativiteit dingen met hun eigen handen maken vind ik altijd heel stoer. Ze volgen hun hart en laten hun creativiteit de vrije loop. En als ze dan ook nog eens cadeautjes maken die super cute en bijzonder zijn om te geven, dan ben ik helemaal enthousiast. People, meet: Miksfabriek!

Ga je op babybezoek en wil je graag een origineel cadeau geven? Tadaaa: een lief pakketje for a newborn met zelfgemaakte knuffel Sweetie, een zakje voor het eerste plukje haar, een tandendoosje en gelukswensen. Allemaal handgemaakt. Het wordt heel leuk ingepakt en er zit een liefdevol kaartje bij van de eigenaresse Marielle, die alles dus zelf met liefde maakt.

Miksfabriek Win 4

Wil je graag een knuffel geven, maar niet met een teddybeer aankomen waarbij de kans groot is dat het kindje hier al twee van in zijn kamer heeft staan? Bekijk dan eens deze dieren. Cool design en ook weer handmade, wat het extra origineel maakt.

Miksfabriek Win 3

Miksfabriek Win 2

Je vindt hier ook kaartjes vol gelukswensen, kussens, geluksdoosjes met inimini poppetjes (jeugdsentiment), verjaardagskaarten op foam; allemaal super leuk om te geven. Ze maakt ook dingen op aanvraag, zo kun je zelf een mooie kleur uitzoeken en het gewenste dier bijvoorbeeld in een bepaald formaat laten maken.

Miksfabriek Win 5

Marielle heeft er in ieder geval een happy customer bij. Ik krijg een goede vibe bij haar. Zij wordt blij als ze mensen blij kan maken met mooie producten waar zij een persoonlijke touch aan heeft gegeven. Iets bijzonders maken voor bijzondere mensen, dat geeft haar een goed gevoel. Wat ben ik toch dol op warme mensen… Twee vriendinnen van mij zijn nu zwanger en beide in augustus uitgerekend. Ik kan niet wachten om mijn mooie cadeaus aan hen te geven.

Win!

Miksfabriek Win 1

Wil jij graag een knuffel winnen van Miksfabriek? Marielle heeft speciaal voor ons deze zwarte knuffel beschikbaar gesteld. Wat moet je doen?

  • Volg het nieuwe Instagram-account: @modernehippies
  • Geef deze foto op Instagram een hartje en reageer onder de foto
  • Reageer onder dit artikel dat je meedoet met de winactie en wat je Instagram-naam is!

Volgende week woensdag (15 juli) ontvangt de winnaar een e-mailtje. Houd je inbox dus goed in de gaten.

De winactie is gesloten.

Liefs,
Chanou

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.