KUNST & CULTUUR

Muziek om van te houden // Jason Mraz

Jason Mraz: officieel een Moderne Hippie – mijns inziens. En yes, hij is weer terug! Nadat ik vorige week de Soundcloud-link van de nieuwe cd van Jason Mraz op onze Facebook pagina heb gedeeld, heb ik z’n nieuwe cd “Love is a four letter word” helemaal platgedraaid. Het blijft natuurlijk altijd even eng, nadat je zoveel goede nummers van een artiest kent: zou het album weer zo goed zijn?

Maar gelukkig: hij speelt het toch weer klaar.  “I won’t give up” kenden we natuurlijk al – een prachtig nummer. Bijna geen enkel album is in zijn geheel goed, en zo bevat het nieuwe album natuurlijk ook weer iets te zoetsappige nummers (zoals ditmaal “The woman I love”). Maar één nummer is toch – deze week in ieder geval – mijn nieuwe levenslied geworden: “Living in the moment”. De ultieme tekst voor de eeuwige dromer: niet in het verleden blijven hangen maar… nú! Een motto waar ik heilig voorstander van ben.

Luister en huiver:

Het album is nu officieel te koop! En 22 november 2012 treedt ‘ie overigens op in het nieuwe Ziggo Dome te Amsterdam. Een concert waar ik graag bij had willen zijn. Het plan is echter dat ik dan totaal ‘in the moment’ leef in Midden-Amerika :-)! Jammer Jason; maar ik zal op het witte strand en het warme zonnetje naar je luisteren, aan je denken, meeknikken en vrolijk met je meezingen. “Living in the moment, living my life… Easy and breezy, with peace in my mind…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.