MODE & BEAUTY

Kekkecamerariem.nl // Een camerariem kan ook LEUK zijn!

Ik ben dol op fotografie. Ik ben alleen niet zo’n fan van m’n camerariem, die m’n outfitje immers niet altijd even mooi afmaakt. Nu kreeg ik laatst een persbericht binnen van Kekkecamerariem.nl, en die camerariemen vind ik heeeel erg leuk. Dus geef ik die graag mee als tip voor jullie!

AfroKek02

Vorige week zijn de ‘virtuele deuren’ geopend. Op Kekkecamerariem.nl vind je de meest hippe, kleurrijke, vrolijke, leuke en natuurlijk kekke camerariemen voor je spiegelreflexcamera of gewone camera. Je vindt er camerariemen die je doen verlossen van die standaard camerariem die bij iedere nieuwe spiegelreflexcamera wordt geleverd. De camerariemen zijn toepasbaar op alle bekende merken spiegelreflexcamera’s. En eerlijk is eerlijk: ik heb het nog nooit gezien in Nederland. Het is dus uniek, origineel en super leuk! Gemiddeld kosten de riemen 30 euro, dus voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

Blauw met witte strepen 03

Kekkecamerariem.nl is opgericht door Dirk van der Hoeven. Hij wilde af van zijn saaie standaard camerariem (daar kan ik helemaal inkomen!). Een lange zoektocht volgde naar het juiste product met de beste eigenschappen.

Kekke hippe franjes01

De camerariemen die te koop zijn bij Kekkecamerariem.nl zijn voorzien van een aantal unieke en bijzondere details. In het midden van iedere riem bevindt zich een ‘kekke’ print, welke in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. De achterkant van iedere print is gemaakt van neopreen. Neopreen is een soort rubber wat wordt gebruikt voor duikpakken, wetsuits en dergelijke. Het neopreen zorgt voor lichte elasticiteit in de camerariem en voor een comfortabel draaggemak. Beide uiteinden van dit gedeelte worden gevormd door leer met hieraan snelbinders. Door de snelbinders kun je je camera ontkoppelen van de draagriem. Handig als je de draagriem even niet nodig hebt, bijvoorbeeld bij het bekijken van foto’s na een dag fotograferen. De camera wordt met de riem verbonden door nylon banden. Bekijk hieronder meer afbeeldingen of klik gelijk even naar de website. Aanrader dus!

Kekke indiaan03

Kekke Vlecht01

Vrolijk & Kek01

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.