INSPIRATIE

Kennismaken met Letty van The Blonde Chaos

Emigreren en de zon definitief opzoeken: Letty Funke Kupper (30) deed het. Als voormalig shopmanager van Anna + Nina, besloot ze een winkeltje te openen in Kaapstad en zichzelf te vestigen in de mooiste stad van de wereld. Maar wat zijn de voor- en nadelen van haar keuze? Ik vroeg het haar.

kennismaken-met-letty-van-the-blonde-chaos-5

Hoe ben je terecht gekomen in Kaapstad?

Ik ben ooit op vakantie gegaan naar Kaapstad om vriendinnetjes op te zoeken die hier stage liepen. Tijdens een gezellige avond belandde ik in een discotheek, waar ik werd voorgesteld aan een Nederlandse jongen die hier woonde: Ludo. Ludo is inmiddels twee jaar mijn vriend. Voor hem ben ik hier naartoe verhuisd.

Hoe lang zit je hier al?

Ik ben in juni 2015 definitief verhuisd, dus nu ruim 1,5 jaar.

Wat zijn de voordelen?

Je moet heel erg afgaan op je eigen gevoel. Je staat er alleen voor en dat maakt je een sterk persoon – uiteindelijk – waardoor je jezelf goed leert kennen. In Kaapstad kom ik veel meer buiten, ben ik actiever,  gezonder en meer in balans; in Amsterdam was ik altijd zoekende.

Wat zijn voor jou de nadelen om voor lange tijd in het buitenland te wonen?

Ik mis m’n familie enorm. Ik vind het verschrikkelijk om de kindjes van m’n zus niet van dichtbij te kunnen zien opgroeien. Of niet bij de mooie of verdrietige momenten van m’n familie te kunnen zijn.

Hoe houd je jezelf dan altijd overeind?

Je moet positief blijven. Als je in zak en as zit, familie mist of de systemen hier in het land niet meewerken, is het een kwestie van loslaten en accepteren. Het is zonde van de tijd om je te lang druk te maken. Wandelen met m’n hond werkt bij mij het beste :).

kennismaken-met-letty-van-the-blonde-chaos-1

kennismaken-met-letty-van-the-blonde-chaos-2

kennismaken-met-letty-van-the-blonde-chaos-3

kennismaken-met-letty-van-the-blonde-chaos-6

kennismaken-met-letty-van-the-blonde-chaos-7

kennismaken-met-letty-van-the-blonde-chaos-8

kennismaken-met-letty-van-the-blonde-chaos-9

Benieuwd naar haar leuke winkeltje? Bezoek dan The Blonde Chaos in Salt Circle, Woodstock in Kaapstad. Check www.theblondechaos.com voor meer info.

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op FacebookInstagramYouTube en Twitter.