MODE & BEAUTY

Kimono love op Lanzarote // The Style Lion

A kimono for the lovers, wild at hearts, bohemian groupies, dreamers, movers & shakers…

20140315-181237.jpg

Vorige week was ik een week op Lanzarote. Niet bepaald een ‘hippie’ bestemming, maar wel een fantastisch cadeau (jaja, een cadeau!). Ik ben een week echt ‘offline’ gegaan, wat bijzonder moeilijk is als je een website runt. Met veel voorwerk, hoopte ik dat het voor één keer zou lukken. Zo goed als alles is goed gegaan, behalve dat Facebook had besloten een compleet nieuwe lay-out te maken, waardoor de ingeplande blogposts opeens niet werden gedeeld. Iets waar ik even flink van baalde, maar uiteindelijk… – met de hulp van anderen en hele lieve MH bloggers – kon concluderen dat er (veel) ergere dingen zijn. Ik kijk met veel plezier terug op deze heerlijke, rustige vakantie. Lanzarote is een eigenzinnig, bijzonder eiland.

Een week is eigenlijk niet genoeg om compleet tot rust te komen, maar wel om weer even goed op te laden. Eén van de plekken die daar enorm bij hielp waren de Papagayo stranden. Zoals het werkelijke mooie stranden betaamd, moet je er wat voor over hebben om er te komen: welgezegd en flinke hike – met nogal wat interval – van ongeveer een uur. Maar dan heb je ook wat! In de 7 dagen dat we er waren, hebben we deze heftige heen- en terugreis niet één, maar twee keer gemaakt.

Alsof de vakantie nog niet genoeg was… Had ik vlak voordat ik naar Lanzarote vertrok, een kimono cadeau gekregen van The Style Lion (de trigger had je kunnen zien op mijn Instagram). Aangezien ik The Style Lion had beloofd hen hiervoor te bedanken, vond ik het leuk om er een toffe foto ermee te maken. Eenmaal bij aankomst van de stranden organiseerde mijn vriend gelijk een halve fotoshoot, en liep ik als halve hippie “fashionblogger” door de bergen en over het strand. Een setting die ik werkelijk waar iedere echte fashion blogger kan aanraden, veeel leuker! 🙂

Kijk hieronder mee naar enkele kiekjes. Thanks to The Style Lion en de prachtige natuur van Lanzarote, en mijn vriendje natuurlijk! 😉

20140315-181415.jpg

20140315-181237.jpg

20140315-181302.jpg

20140317-111454.jpg

20140317-113225.jpg

De roze kimono is momenteel helaas uitverkocht, maar The Style Lion heeft nu wel een pre-order actie. Op die manier weet je zeker dat je op de kimono kunt rekenen, zodra deze weer binnen is. Ze worden namelijk met de hand gemaakt in kleine oplage. Waarschijnlijk is deze kimono in april weer op voorraad. TSL heeft ook nog eens een 10% kortingsactie tot en met woensdag. Bekijk alle kimono’s van TSL hier.

Wat heb ik ervan genoten! Heerlijk om een weekje echt weg te zijn. Over een paar weken ga ik alweer als business trip naar Ibiza, dus ik mag eigenlijk niet zeuren… Volg me op Instagram (@MH_Marte) om die reis te volgen, want op Ibiza zal ik niet offline gaan ;)!

Heb jij ook last van zoveel ‘wanderlust’, net als zoveel andere Moderne Hippies met mij? Altijd het gevoel hebben dat je niet kunt ‘aarden’ in Nederland? Ik streef ernaar ooit vanuit de hele wereld te kunnen werken, omdat ik oprecht rustiger word van constant op reis zijn. Onlangs las ik ook dit geweldige artikel over wanderlust, waar ik me ook helemaal mee kon identificeren. Soms dacht ik dat ik een soort “mentale ziekte” had, omdat ik nooit rustig kon worden in Nederland. Inmiddels heb ik me eraan toegegeven: het zit heel erg in m’n karakter, en ik zal het altijd willen blijven doen. Nu moet m’n vriendje alleen nog (altijd) mee kunnen ;).