INSPIRATIE

Kleinigheidje voor Moederdag

Als jullie mij volgen op mijn social media kanalen, dan weten jullie waarschijnlijk wel dat ik helemaal wild word van de chocola van Lovechock. In feite word ik wild van iedere vorm van chocola, maar Lovechock is rauwe chocola, bevat superfoods en een snufje van het superkruid reishi. Reishi kalmeert de geest, helpt te focussen en versterkt de wilskracht! Nu weet ik hier echt niet het fijne van, maar er iets met Lovechock waardoor ik me niet schuldig voel als ik het naar binnen werk. Je proeft de liefde en puurheid. De verpakking is milieuvriendelijk. En ik word er gewoon intens gelukkig van.

LoveRocks Moederdag 4

Intens blij werd ik dus, van het perspakket dat van de week bij mij binnenkwam. Totdat ik erachter kwam dat de cadeaus toch eigenlijk bedoeld zijn voor… mijn moeder. In de maand mei zet Lovechock Moeder Aarde en alle andere moeders extra in het zonnetje. In ieder doosje Lovechock Rocks zit namelijk een geïllustreerde Mother Earth kaart met een boodschap die je herinnert aan je eigen kracht. De kleurrijke illustratie op de voorkant van de kaart toont Moeder Aarde in al haar vruchtbare en rijke vormen. Wie goed kijkt, spot ook het symbool voor creatie en vruchtbaarheid. Achterop de kaartjes staat een inspirerende boodschap die persoonlijk is geschreven door de oprichter van Lovechock, Laura de Nooijer. Naast haar ode aan Mother Earth is op het kaartje een poëtisch geschreven affirmatie (een positieve zelfsuggestie) te vinden en een liefdevolle oefening, die helpt te herinneren aan de mooie kwaliteiten in onszelf.

LoveRocks Moederdag 3

LoveRocks Moederdag 5

LoveRocks Moederdag 2

LoveRocks Moederdag 1

Iedere verschillende smaak heeft een eigen boodschap die past bij de smaak: zo hoort “Growth” bij Rain/Coconut, omdat rozijnen en kokosnoot je een vrolijk en energiek gevoel geven. “Gratitude” past bij de warme gloed en aardse tonen van Almond/Cinnamon. De hennep in Mulberry/Hemp zorgt voor gelukstofjes, daar hoort dus “Happiness” bij. De kaartjes kun je op je spiegel hangen, met je meedragen voor een snufje geluk of ze achterop je smartphone plakken voor een beetje mindfulness op ieder moment van de dag.

Ik heb ze (nu nog) niet geproefd, omdat ik ze natuurlijk bewaar voor mijn moeder… 😉 Lovechock Rocks zijn verkrijgbaar bij de meeste biologische supermarkten en webshops, waaronder EkoPlaza en Natuurwinkel. Ze zijn € 4,49- per doosje (75 gram). Check ook lovechock.com voor meer info!

Q: Goed idee voor Moederdag?

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.