INSPIRATIE

Ko’s Mo // De eenweeksnor

Ko's Mo

De eenweeksnor. Misschien wel het engste wat ik ooit heb gehad. Ik voel me een Maik de Boer. Ik heb zin om mijn snor in te tekenen, om te verhullen dat mijn snor helemaal niet zo snel groeit als iedereen denkt. Mijn snor is een diesel, een slow starter, zo hoop ik tenminste.

“Het is toch Movember? Waar is je snor dan?”, is de meest gestelde vraag van de eerste week van mijn snor. Gelukkig zijn er een paar mensen die mij wel begrijpen. Natuurlijk mijn collega’s van team BKB, en mijn vader. Snorbroeders die met mij strijden tegen prostaatkanker, want o ja, daar deden we het ook alweer voor.

Mijn snor krijgt wisselende recensies. Sommigen vinden de groei tegenvallen, anderen noemen mij een tweede Klusman. Alex Klusman, kampioen geldophaler van team BKB, staat ook wel bekend als de linkse Lubbers. Zijn baardgroei wekt jaloezie. Zijn collectetalent trouwens ook.

Maar er waren ook lichtpuntjes in deze eerste week. Ik mocht voelen aan de snor van Jan Douwe Kroeske. Ik voelde 13.000 kleine ongelukjes op een lip van vlees. Het voelde goed.

Ik heb gehoord dat de snor sneller groeit bij meer donaties. Help mij Klusman en Kroeske te verslaan en sponsor mijn snor. Opbrengsten gaan naar Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis en hun onderzoek naar prostaatkanker. Dé mannendoder waar we tegen vechten. Ga naar mobro.co/KOKOKO en doneer iets. Een beetje. Alles helpt. Ook beetjes. (Ook euro’s).

@KOKOKO3000

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.